Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Aradon Interligáztak csapataink

60202434-1270172166473616-5541641764810522624-n.jpg
Négy korosztályos csapatunk szerepelt az aradi Interliga-fordulóban.

U8-as korosztály

A csapat kerete: Komáromi Miklós, Csúri Dávid, Mede Andor, Molnár Bálint, Kránicz István, Szabó Oszkár, Kiss Máté, Masa Marcell, Pongó Áron, Farkas Brendon. Edző: Czebe Norbert.

Eredmények:

 • Szeged-Grosics Akadémia B - Mezőberény 6-1
  Gólszerzők: Kiss (3), Szabó, Farkas, Molnár.
 • Szeged-Grosics Akadémia B - FC CS Electrica Timisoara 9-0
  Gólszerzők: Mede (2), Kiss (2), Szabó (2), Farkas, Kránicz, Masa.
 • Szeged-Grosics Akadémia - UTA Arad 4-2

Gólszerzők: Molnár (2), Masa, Szabó.

Czebe Norbert: - A mai fordulóra kitűzött célunk az egy-egy elleni játék felvállalása volt. Öröm volt látni, hogy a gyerekek mind támadásban, mind védekezésben agresszívak, gyorsak és kezdeményezőek voltak. Minden mérkőzésen rengeteg helyzetet alakítottak ki, igazi örömfocit láthattam tőlük. Jó lenne, ha élesebb mérkőzéseket tudnánk játszani, ezek lehetőségét folyamatosan keressük, hiszen ígéretes korosztály cseperedik a kezünk alatt. 

 

U9-es korosztály

A csapat tagjai: Csíkos Milán, Guba Zsombor, Lengyel Máté, Csík Áron, Szeles Dávid, Tóth Zalán, Mező Bence, Balás Brúnó, Sinkó Ádám.

Eredmények:

 • Mezőberény - Szeged-Grosics Akadémia B 0-1
  Gól: Csík.
 • CS FC Electrica Timisoara - Szeged-Grosics Akadémia B 1-3
  Gól: Csík, Mező, Lengyel.
 • UTA Arad - Szeged-Grosics Akadémia B 1-1

Gól: Lengyel.

Hacker Bence: - Ezt a fordulót kísérletezésre szántam. Néhány, nálunk eddig kevesebbet szereplő játékosra is kíváncsi voltam, emellett az utóbbi időben új felállást gyakoroltunk labdakihozatalnál és védekezésben is tanultunk új elemeket, ami már a 6+1-es játékrendszert készíti elő. Elsősorban erre voltam kíváncsi és a srácok kissé megleptek, ugyanis remekül játszottak és alkalmazták a tanult dolgokat. Az első mérkőzés miatt van némi hiányérzetem a sok kihagyott helyzet miatt, de úgy gondolom, elsősorban az a lényeges, hogy ki tudjunk alakítani helyzeteket. Nagyon jó volt látni a fiúk lelkesedését, odaadását a mérkőzéseken, agresszíven, kezdeményezően játszottak, nem riadtak meg a nagyobb gyerekektől sem, bátran párharcoztak. Mentálisan ma rendben voltunk, ennek megfelelően a játék is jól alakult! Természetesen vannak fejlesztésre váró területek, de összességében egy nagyon hasznos napot zártunk, ahol külön örömteli volt látni a fiúk boldogságát mérkőzések után. Megdicsérem játékosaimat, gratulálok nekik, büszke vagyok rájuk! Ahogy a kevésbé jól sikerült szereplések után is mondtam: megyünk tovább, dolgozunk! Van még egy hónap…

 

U10-es korosztály

A keret tagjai: Franczia Bálint (kapus), Valach Máté, Körmöcz László, Szanka Miksa, Hödör Bence, Hajagos Hunor, Kis Máté, Sipos Zalán, Kalmár Tamás.

Eredmények:

 • Berényi Gyermek FC - Szeged-Grosics Akadémia 1-10
  Gól: Sipos Zalán, Hajagos Hunor, Szanka Miksa, Kalmár Tamás, Hödör Bence (3), Körmöczi László (3).
 • Szeged-Grosics Akadémia B - CS FC Electrica Timisoara 3-1
  Gól: Hödör Bence, Hajagos Hunor, Kis Máté.
 • Szeged-Grosics Akadémia B - UTA Arad 1-2

Gól: Hajagos Hunor.

Szalma Gergely: - A sok kispasszos játékunk és a támadóink gólra törő játékának köszönhetően jól kezdtük ezt a fordulót. A labdakihozatal tökéletes volt, szépen forgattuk a játékot. A második meccsen már erősebb ellenféllel szemben a letámadásunk akkor is működött, amikor nem mi irányítottuk a játékot. A harmadik volt a sorsdöntő mérkőzés, ennek tudatában forgattam csapatomat az első két meccsen. Itt dominált a fizikai erő, sok rögzített helyzet adódott, ez is okozta a vesztünket. Keménységben és küzdeni akarásban is felvettük a kesztyűt román ellenfelünkkel, büszke vagyok a játékosaimra. Remélhetőleg sokat fejlődnek és megvalósítjuk a kitűzött céljainkat.

received-576867592836085.jpeg

 

U11-es korosztály

Eredmények:

 • Szeged-Grosics Akadémia B - Mezőberény 12-2
  Gól: Di Mundo (4), Domonkos 3, Vásárhelyi 2, Banó-Szabó, Csúri, Sík.
 • Szeged-Grosics Akadémia B - CS FC Electrica Timisoara 5-1
  Gól: Di Mundo, Kincses, Domonkos, Lukácsi, Sík.
 • Szeged-Grosics Akadémia B - UTA Arad 5-0

Gól: Di Mundo (2), Vásárhelyi, Domonkos, Sík.

A csapat tagjai: Sólya Máté, Tari Gergely, Mahler Ádám, Csúri Benedek, Sík Bence, Lukácsi Mátyás, Banó-Szabó Dávid, Di Mundo Antonio, Vásárhelyi Dorián, Domonkos Nimród, Kincses Nándor. Edzők: Simon Róbert, Dlusztus Imre.

Dlusztus Imre: - Ez egy szép tartalmas nap volt, egyrészt, mert játszottunk két éles meccset, másrészt nagyszerűen futballoztunk. A román csapatok nehezen adták meg magukat. Komoly fegyvertény, hogy egy erős csapat ellen nem kaptunk gólt és gyakorlatilag az összes helyzetünket berúgtuk. Nem volt egyszerű az UTA Arad ellen futballozni, mert tele vannak magas, gyors, technikás és agresszív futballistákkal. E mellé jön a kellemetlen stílusuk, ami abból áll, hogy minél hamarabb az ellenfél kapuja elé akarják juttatni a labdát. Plusz még a gyerekek megtapasztalhatták, hogy milyen az, amikor a bíró hazai pályát fúj. Stabilak és nagyon fegyelmezettek voltunk, éretten futballoztak a gyerekek. Nekem örök elégedetlennek kell lennem, de ez az utolsó mérkőzés nagyon rendben volt.

img-0148.jpg


Hozzászólások:
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. MTK BUDAPEST 59
02. BUDAFOKI MTE 54
03. VASAS FC 47
04. AQVITAL FC CSÁKVÁR 43
05. BFC SIÓFOK 42
06. WKW ETO FC GYŐR 41
07. GYIRMÓT FC GYŐR 38
08. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 35
09. FC AJKA 35
10. SOROKSÁR SC 35
11. BUDAÖRS 34
12. SZEGED-CSANÁD GROSICS 34
13. DOROGI FC 33
14. KAZINCBARCIKA 33
15. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 32
16. SZOLNOKI MÁV FC 31
17. SZOMBATHELYI HALADÁS 30
18. DUNA ASZFALT TLC 26
19. VÁC FC 12
20. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 0

Partnereink