Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Négyből három sima győzelem

Az U17-esek és az U19-esek pihentek a hétvégén.

U12-es és U13-as csapatunk Hódmezővásárhelyre utazott: a fiatalabbak magabiztos sikert arattak, és továbbra is tartják dobogós helyüket a bajnokságukban, az U13-asaink azonban hiába vezettek háromszor is, pont nélkül térhettek haza a szomszédvárból.

MLSZ U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-Keleti csoport, 23. forduló

Hódmezővásárhelyi FC - Szeged-Grosics Akadémia B 0-10

Szeged-Grosics Akadémia B: Balogh Csaba – Koncz Dávid, Kovács Botond, Csiszár Máté, Osvald Balázs – Árva Zalán, Gáti Ádám, Litauszki Nolen – Mádi Szabolcs. Cserék: Ferenczi Zsombor, Monostori Márk, Kócsó Zalán, Köteles Máté. Edző: Kovács Péter.
Gólszerzők: Mádi Szabolcs (3), Árva Zalán (2). Litauszki Nolen (2), Koncz Dávid, Gáti Ádám, Köteles Máté.

Kovács Péter: - Ezen a mérkőzésen harmincegy perc alatt tíz gólt szereztünk, mert a kapu előtt céltudatosak és határozottak voltunk. A jövőben ezt a magabiztosságot kell fenntartani, és akkor nemcsak szépen, eredményesen is fogunk játszani.

MLSZ U13-as bajnokság, I. osztály, Dél-Keleti csoport, 23. forduló

Hódmezővásárhelyi FC - Szeged-Grosics Akadémia B 5-3

Szeged-Grosics Akadémia B: Tenerand Kevin - Csehó Zsolt, Milencovici Nemania, Sirokmàn Dominik, Szabó Dávid - Simon Marcell, Mikó Vince, Farkas  Patrik- Baltás Benedek, Gera Bence, Patkós Roland. Játszott még: Viola László. Edzők: Zemkó Viktor, Horváth Zoltán.
Gólszerzők: Gera Bence, Baltás Benedek, Simon Marcell.

Horváth Zoltán: - Gratulálunk az ellenfélnek, egyúttal sajnáljuk a mi srácainkat, mert nem érdemeltünk vereséget. Mint a szolnoki meccsen, most is volt az ellenfélnek egy-két olyan fiatalja, aki magasságban, fizikailag bőven a mi játékosaink és a korosztálya előtt jár, de most nem ijedtek meg a játékosaink, hanem felvették a kesztyűt és megmutatták egyéni és csapatban rejlő képességeiket. Volt egy kisiklásunk két hete, de úgy gondoljuk, hogy a játékosok visszatértek arra az útra, ami számukra járható. Ugyan néha a csapatrészek mozgásában volt hiba, valamint egy-két játékos nem ma játszott a legjobban a szezonban, de ettől függetlenül edzőként öröm volt látnunk a játékot, a hozzáállást. A vereség ellenére minden dicséretet megérdemelnek a fiúk.

 

Az U14-es és U15-ös csapatunk egyaránt kilenc gólt lőve tudott nyerni a Gyula otthonában, így továbbra is mindkét csapat vezeti saját bajnokságát.

A két csapat a Szeged-Grosics Akadémia A ellen folytatja a bajnokságot Kiskundorozsmán.

MLSZ U14-es bajnokság, II. osztály, Dél-Keleti csoport, 22. forduló

Gyula - Szeged-Grosics Akadémia 0-9 (0-4)

Gyula, vezette: Telek András (Benyovszki Zoltán, Takács János Szabolcs).
Szeged-Grosics Akadémia B: Kovách - Murár, Szabad (Sahin-Tóth), Szalai (Mikó), Savanya, Molnár M. (Bácsi), Karácsonyi (Horváth Z.), Arany (Lippai G.), Lippai D., Gál (Kovács P.), Kószó. Edző: Dürgő Péter.
Gólszerzők: Arany, Kószó, Lippai D. (2), Mikó (2), Murár (2), Sahin-Tóth.

Dürgő Péter: - Az ellenfélen kívül az időjárással is meg kellett küzdenünk, de a fiúk jól állták a sarat. Az első félidőben több helyzetet kellett volna kidolgoznunk, összességében azonban elégedettek lehetünk, sokat tesznek a srácok a sikerért.

MLSZ U15-ös bajnokság, II. osztály, Dél-Keleti csoport, 22. forduló

Gyula - Szeged-Grosics Akadémia 1-9 (0-5)

Gyula, vezette: Benyovszki Zoltán (Telek András, Takács János Szabolcs).
Szeged-Grosics Akadémia B: Ásós (Nagy B.) - Laczi, Olasz (Suták), Dancsok, Papp Á., Abou-Abdo (Ilyés), Rádai (Kiss D.), Indre, Fődi, Ádám, Berger. Edző: Szilágyi Zsolt.
Gólszerzők: Olasz, Fődi (4), Dancsok, Berger, Indre, Abou-Abdo.

Szilágyi Zsolt: - Nehezebb mérkőzésre számítottam, hiszen a Gyula mindig stabil játékot mutat ellenünk, de szerencsére a srácok jól játszottak. Végig élvezték a játékot, szép támadásokat vezettek és igen fegyelmezetten futballoztak. Egy remek talajú pályán, nagyon jó iramú meccset játszottunk, gratulálunk a srácoknak!


Hozzászólások:
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. MTK BUDAPEST 59
02. BUDAFOKI MTE 54
03. VASAS FC 47
04. AQVITAL FC CSÁKVÁR 43
05. BFC SIÓFOK 42
06. WKW ETO FC GYŐR 41
07. GYIRMÓT FC GYŐR 38
08. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 35
09. FC AJKA 35
10. SOROKSÁR SC 35
11. BUDAÖRS 34
12. SZEGED-CSANÁD GROSICS 34
13. DOROGI FC 33
14. KAZINCBARCIKA 33
15. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 32
16. SZOLNOKI MÁV FC 31
17. SZOMBATHELYI HALADÁS 30
18. DUNA ASZFALT TLC 26
19. VÁC FC 12
20. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 0

Partnereink