Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Négyből három sima győzelem

Az U17-esek és az U19-esek pihentek a hétvégén.

U12-es és U13-as csapatunk Hódmezővásárhelyre utazott: a fiatalabbak magabiztos sikert arattak, és továbbra is tartják dobogós helyüket a bajnokságukban, az U13-asaink azonban hiába vezettek háromszor is, pont nélkül térhettek haza a szomszédvárból.

MLSZ U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-Keleti csoport, 23. forduló

Hódmezővásárhelyi FC - Szeged-Grosics Akadémia B 0-10

Szeged-Grosics Akadémia B: Balogh Csaba – Koncz Dávid, Kovács Botond, Csiszár Máté, Osvald Balázs – Árva Zalán, Gáti Ádám, Litauszki Nolen – Mádi Szabolcs. Cserék: Ferenczi Zsombor, Monostori Márk, Kócsó Zalán, Köteles Máté. Edző: Kovács Péter.
Gólszerzők: Mádi Szabolcs (3), Árva Zalán (2). Litauszki Nolen (2), Koncz Dávid, Gáti Ádám, Köteles Máté.

Kovács Péter: - Ezen a mérkőzésen harmincegy perc alatt tíz gólt szereztünk, mert a kapu előtt céltudatosak és határozottak voltunk. A jövőben ezt a magabiztosságot kell fenntartani, és akkor nemcsak szépen, eredményesen is fogunk játszani.

MLSZ U13-as bajnokság, I. osztály, Dél-Keleti csoport, 23. forduló

Hódmezővásárhelyi FC - Szeged-Grosics Akadémia B 5-3

Szeged-Grosics Akadémia B: Tenerand Kevin - Csehó Zsolt, Milencovici Nemania, Sirokmàn Dominik, Szabó Dávid - Simon Marcell, Mikó Vince, Farkas  Patrik- Baltás Benedek, Gera Bence, Patkós Roland. Játszott még: Viola László. Edzők: Zemkó Viktor, Horváth Zoltán.
Gólszerzők: Gera Bence, Baltás Benedek, Simon Marcell.

Horváth Zoltán: - Gratulálunk az ellenfélnek, egyúttal sajnáljuk a mi srácainkat, mert nem érdemeltünk vereséget. Mint a szolnoki meccsen, most is volt az ellenfélnek egy-két olyan fiatalja, aki magasságban, fizikailag bőven a mi játékosaink és a korosztálya előtt jár, de most nem ijedtek meg a játékosaink, hanem felvették a kesztyűt és megmutatták egyéni és csapatban rejlő képességeiket. Volt egy kisiklásunk két hete, de úgy gondoljuk, hogy a játékosok visszatértek arra az útra, ami számukra járható. Ugyan néha a csapatrészek mozgásában volt hiba, valamint egy-két játékos nem ma játszott a legjobban a szezonban, de ettől függetlenül edzőként öröm volt látnunk a játékot, a hozzáállást. A vereség ellenére minden dicséretet megérdemelnek a fiúk.

 

Az U14-es és U15-ös csapatunk egyaránt kilenc gólt lőve tudott nyerni a Gyula otthonában, így továbbra is mindkét csapat vezeti saját bajnokságát.

A két csapat a Szeged-Grosics Akadémia A ellen folytatja a bajnokságot Kiskundorozsmán.

MLSZ U14-es bajnokság, II. osztály, Dél-Keleti csoport, 22. forduló

Gyula - Szeged-Grosics Akadémia 0-9 (0-4)

Gyula, vezette: Telek András (Benyovszki Zoltán, Takács János Szabolcs).
Szeged-Grosics Akadémia B: Kovách - Murár, Szabad (Sahin-Tóth), Szalai (Mikó), Savanya, Molnár M. (Bácsi), Karácsonyi (Horváth Z.), Arany (Lippai G.), Lippai D., Gál (Kovács P.), Kószó. Edző: Dürgő Péter.
Gólszerzők: Arany, Kószó, Lippai D. (2), Mikó (2), Murár (2), Sahin-Tóth.

Dürgő Péter: - Az ellenfélen kívül az időjárással is meg kellett küzdenünk, de a fiúk jól állták a sarat. Az első félidőben több helyzetet kellett volna kidolgoznunk, összességében azonban elégedettek lehetünk, sokat tesznek a srácok a sikerért.

MLSZ U15-ös bajnokság, II. osztály, Dél-Keleti csoport, 22. forduló

Gyula - Szeged-Grosics Akadémia 1-9 (0-5)

Gyula, vezette: Benyovszki Zoltán (Telek András, Takács János Szabolcs).
Szeged-Grosics Akadémia B: Ásós (Nagy B.) - Laczi, Olasz (Suták), Dancsok, Papp Á., Abou-Abdo (Ilyés), Rádai (Kiss D.), Indre, Fődi, Ádám, Berger. Edző: Szilágyi Zsolt.
Gólszerzők: Olasz, Fődi (4), Dancsok, Berger, Indre, Abou-Abdo.

Szilágyi Zsolt: - Nehezebb mérkőzésre számítottam, hiszen a Gyula mindig stabil játékot mutat ellenünk, de szerencsére a srácok jól játszottak. Végig élvezték a játékot, szép támadásokat vezettek és igen fegyelmezetten futballoztak. Egy remek talajú pályán, nagyon jó iramú meccset játszottunk, gratulálunk a srácoknak!


Hozzászólások:
2019/2020
Merkantil Bank Liga NB II.
2019.08.04. vasárnap
SZEGED-CSANÁD GROSICS/BUDAFOKI MTE
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. BFC SIÓFOK 0
02. BUDAÖRS 0
03. FC AJKA 0
04. DOROGI FC 0
05. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 0
06. VÁC FC 0
07. SZEGED-CSANÁD GROSICS 0
08. MTK BUDAPEST 0
09. SZOLNOKI MÁV FC 0
10. SOROKSÁR SC 0
11. AQVITAL FC CSÁKVÁR 0
12. SZOMBATHELYI HALADÁS 0
13. DUNA ASZFALT TLC 0
14. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 0
15. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 0
16. VASAS FC 0
17. GYIRMÓT FC GYŐR 0
18. KAZINCBARCIKA 0
19. BUDAFOKI MTE 0
20. WKW ETO FC GYŐR 0

Partnereink