Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Fordított és nyert a Szeged-GA Dunaújvárosban

Megtartotta ötpontos előnyét Joao Janeiro csapata a tabella élén.

NB III Közép csoport, 26. forduló

Dunaújváros-Szeged-Grosics Akadémia 1-2 (1-2)
Dunaújváros, vezette: Szommer Attila (Varga Gábor, Tinnyei Zsolt).
Dunaújváros: Pokorni - Kis B., Puskás, Mundi, Dorogi, Horváth K., Tóth T., Szepessy, Sándor, Hompót, Tapiska. Edző: Lőrincz Emil.
Szeged-Grosics Akadémia: Alekszics - Tóth G., Germán, Pászka, Zvara, Farkas M., Oláh G., Zabari, Achim, Andorka, Popin. Edző: Joao Janeiro.
Gól: Tóth T. (20.), ill. Andorka (26.), Tóth G. (30.).

 


Online közvetítés:
DUNAÚJVÁROS
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA
1
2
időpontesemény
VÉGEFordít, és nyer a Szeged-Grosics Akadémia Dunaújvárosban, ezzel megtartja ötpontos előnyét a tabellán!
91.percHárom perc a ráadás.
90.percSárga itt, sárga ott: Kis tart oda Popinnak, majd Zvara késett egy ütemet egy belépőnél.
78.percZabari helyett Coroian áll be a Szeged-GA-ba.
73.percAlekszics kap egy sárgát.
69.percPászka távoli lövése megy nem sokkal mellé: még húsz perc, de egyelőre jól alakul a Szeged-GA sorsa.
63.percZabari kapja az első szegedi sárgát.
59.percGermán lépne ki, viszont Puskás lerántja őt hátulról - villan is a sárga.
57.percTóth Tibor lövésébe Zabari ér bele, és majdnem így lesz jó - a visszapattanó labda sem veszélytelen, de végül kirúgással jöhet a Szeged-GA.
53.percGermán remekül mozgatja a csapatot: a mai napon is a kapitányi karszalagot viselő játékos rendre remek passzokkal jelentkezik. Andorka viszont egy röviden hazaadott labdára próbál meg lecsapni, de csak megzavarni tudja a kapust.
46.percFolytatódik a meccs.
SzünetVéget ér az első félidő: szerencsére sikerült hamar fordítania a Szeged-GA-nak, amely így 45 percet követően vezet.
44.percFarkas indítását Zabari kapásból vállalja el: Pokorni akrobatikus mozdulattal, bravúros védést mutat be: marad az 1-2!
41.percHosszú idő után egyhazai lehetőség: szerencsére Szepessy ezt fölé rúgja.
38.percZvara ellen szabálytalankodnak, így egy jó helyről végezhet el szabadrúgást a Szeged-GA. A kísérlet azonban Pokorni kezébe érkezik.
34.percZvara beadása megy el a társak előtt - majd ismét be tudja szorítani ellenfelét a Szeged-GA, azonban a kapu előtti megoldások egyelőre pontatlanok a szegediek részéről.
30.percGÓÓÓÓL! Fordít a Szeged-GA, Tóth Gábor! Micsoda meccs! Egy szöglet után Tóth Gábor emelkedik a legmagasabbra, és becsúsztatja a labdát a hazai kapuba, már 1-2!
29.percGermán, ezért de kár! Óriási helyzet volt, csak az üres kapu volt vele szemben egy beadás után, de nincs bent a labda, marad az 1-1.
26.percGÓL! Itt az egyenlítés! Szerencsére hamar jön a válasz, Andorka! A csatár befűzi a védőket, és okosan a kapus mellett elgurítja, 1-1!
20.percGól, vezet a Dunaújváros! Eddig alig volt lehetősége a hazaiaknak, most viszont egy bedobást után Tóth Tibor fejesével előnyben a hazai csapat, nem figyelt a szegedi védelem!
16.percZabari íveli be középre a bal oldalról, de Popinnak ez hosszú, és Andorka sem éri el. Újabb centerezés, most Achim tekeri középre, Popinnak ez már jobb - fejese azonban centikkel megy el a kapufa mellett.
11.percEgy vendég-szöglet után kontrázhatna a Dunaújváros, de Zvara vissza tudja szerezni, és továbbra is presszingelni tud a Szeged-GA. Dorogi kapja a meccs első sárgáját, aki odarúg Pászkának.
5.percAndorka távolról lő - ez az esős talajon jelenthet különbséget, ugyanis rendesen érkezik az égi áldás a dunaújvárosi pályára. A Szeged-GA beszorítja ellenfelét az első percekben.
3.percPopin kap egy jó ívelést Zabaritól, azonban egyből odalépnek rá, és a védők gyűrűjében nem tud ezzel kapura fordulni.
1.percKöszöntjük olvasóinkat, a hazaiak kezdték a villanyfényes találkozót! A Dunaújváros pirosban, a Szeged-GA fehérben játszik ma.
Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
2019.05.26. vasárnap, 17:30
SZEOL SC/SZEGED-GROSICS AKADÉMIA
Szegedi Vasutas Sportpálya
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 62
02. SZENTLŐRINC SE 57
03. SZEOL SC 55
04. DUNAÚJVÁROS 46
05. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 40
06. FC DABAS 38
07. RÁKOSMENTE KSK 38
08. PMFC 38
09. IVÁNCSA KSE 36
10. KECSKEMÉTI TE 35
11. TAKSONY SE 34
12. KOZÁRMISLENY FC 32
13. SZEKSZÁRDI UFC 30
14. PAKSI FC II. 25
15. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 23
16. MAKÓ FC 20

Partnereink