Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Fordított és nyert a Szeged-GA Dunaújvárosban

Megtartotta ötpontos előnyét Joao Janeiro csapata a tabella élén.

NB III Közép csoport, 26. forduló

Dunaújváros-Szeged-Grosics Akadémia 1-2 (1-2)
Dunaújváros, vezette: Szommer Attila (Varga Gábor, Tinnyei Zsolt).
Dunaújváros: Pokorni - Kis B., Puskás, Mundi, Dorogi, Horváth K., Tóth T., Szepessy, Sándor, Hompót, Tapiska. Edző: Lőrincz Emil.
Szeged-Grosics Akadémia: Alekszics - Tóth G., Germán, Pászka, Zvara, Farkas M., Oláh G., Zabari, Achim, Andorka, Popin. Edző: Joao Janeiro.
Gól: Tóth T. (20.), ill. Andorka (26.), Tóth G. (30.).

 


Online közvetítés:
DUNAÚJVÁROS
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA
1
2
időpontesemény
VÉGEFordít, és nyer a Szeged-Grosics Akadémia Dunaújvárosban, ezzel megtartja ötpontos előnyét a tabellán!
91.percHárom perc a ráadás.
90.percSárga itt, sárga ott: Kis tart oda Popinnak, majd Zvara késett egy ütemet egy belépőnél.
78.percZabari helyett Coroian áll be a Szeged-GA-ba.
73.percAlekszics kap egy sárgát.
69.percPászka távoli lövése megy nem sokkal mellé: még húsz perc, de egyelőre jól alakul a Szeged-GA sorsa.
63.percZabari kapja az első szegedi sárgát.
59.percGermán lépne ki, viszont Puskás lerántja őt hátulról - villan is a sárga.
57.percTóth Tibor lövésébe Zabari ér bele, és majdnem így lesz jó - a visszapattanó labda sem veszélytelen, de végül kirúgással jöhet a Szeged-GA.
53.percGermán remekül mozgatja a csapatot: a mai napon is a kapitányi karszalagot viselő játékos rendre remek passzokkal jelentkezik. Andorka viszont egy röviden hazaadott labdára próbál meg lecsapni, de csak megzavarni tudja a kapust.
46.percFolytatódik a meccs.
SzünetVéget ér az első félidő: szerencsére sikerült hamar fordítania a Szeged-GA-nak, amely így 45 percet követően vezet.
44.percFarkas indítását Zabari kapásból vállalja el: Pokorni akrobatikus mozdulattal, bravúros védést mutat be: marad az 1-2!
41.percHosszú idő után egyhazai lehetőség: szerencsére Szepessy ezt fölé rúgja.
38.percZvara ellen szabálytalankodnak, így egy jó helyről végezhet el szabadrúgást a Szeged-GA. A kísérlet azonban Pokorni kezébe érkezik.
34.percZvara beadása megy el a társak előtt - majd ismét be tudja szorítani ellenfelét a Szeged-GA, azonban a kapu előtti megoldások egyelőre pontatlanok a szegediek részéről.
30.percGÓÓÓÓL! Fordít a Szeged-GA, Tóth Gábor! Micsoda meccs! Egy szöglet után Tóth Gábor emelkedik a legmagasabbra, és becsúsztatja a labdát a hazai kapuba, már 1-2!
29.percGermán, ezért de kár! Óriási helyzet volt, csak az üres kapu volt vele szemben egy beadás után, de nincs bent a labda, marad az 1-1.
26.percGÓL! Itt az egyenlítés! Szerencsére hamar jön a válasz, Andorka! A csatár befűzi a védőket, és okosan a kapus mellett elgurítja, 1-1!
20.percGól, vezet a Dunaújváros! Eddig alig volt lehetősége a hazaiaknak, most viszont egy bedobást után Tóth Tibor fejesével előnyben a hazai csapat, nem figyelt a szegedi védelem!
16.percZabari íveli be középre a bal oldalról, de Popinnak ez hosszú, és Andorka sem éri el. Újabb centerezés, most Achim tekeri középre, Popinnak ez már jobb - fejese azonban centikkel megy el a kapufa mellett.
11.percEgy vendég-szöglet után kontrázhatna a Dunaújváros, de Zvara vissza tudja szerezni, és továbbra is presszingelni tud a Szeged-GA. Dorogi kapja a meccs első sárgáját, aki odarúg Pászkának.
5.percAndorka távolról lő - ez az esős talajon jelenthet különbséget, ugyanis rendesen érkezik az égi áldás a dunaújvárosi pályára. A Szeged-GA beszorítja ellenfelét az első percekben.
3.percPopin kap egy jó ívelést Zabaritól, azonban egyből odalépnek rá, és a védők gyűrűjében nem tud ezzel kapura fordulni.
1.percKöszöntjük olvasóinkat, a hazaiak kezdték a villanyfényes találkozót! A Dunaújváros pirosban, a Szeged-GA fehérben játszik ma.
Hozzászólások:
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. MTK BUDAPEST 59
02. BUDAFOKI MTE 54
03. VASAS FC 47
04. AQVITAL FC CSÁKVÁR 43
05. BFC SIÓFOK 42
06. WKW ETO FC GYŐR 41
07. GYIRMÓT FC GYŐR 38
08. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 35
09. FC AJKA 35
10. SOROKSÁR SC 35
11. BUDAÖRS 34
12. SZEGED-CSANÁD GROSICS 34
13. DOROGI FC 33
14. KAZINCBARCIKA 33
15. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 32
16. SZOLNOKI MÁV FC 31
17. SZOMBATHELYI HALADÁS 30
18. DUNA ASZFALT TLC 26
19. VÁC FC 12
20. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 0

Partnereink