Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Gyulán és Dorozsmán Bozsikoztak csapataink

c-bozsik-190502.jpg
A szakadó eső sem szegte a játékosok kedvét.

U10-es korosztályos csapatunk a Gyulán megrendezett, "B" Bozsik tornán lépett pályára, ahol öt mérkőzést játszott. A nap végén veretlenül térhettek haza a srácok.

Eredmények:

 • LUA Baja-Szeged-Grosics Akadémia B 0-3
 • Gyula-Szeged-Grosics Akadémia B 0-4
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Jászberény 1-1
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Békéscsaba UFC 4-0
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Hódmezővásárhely 2-2

A csapat tagjai: Franczia Bálint (kapus), Hajagos Hunor, Hödör Bence, Kalmár Tamás, Kis Máté, Koncz Máté, Korom Dániel, Valach Máté, Szanka Miksa. Edző: Szalma Gergely.

Szalma Gergely: - Játékban és határozottságban is jól kezdte a csapat az első két meccset. A sokpasszos játékunk és a letámadásunk teljes mértékben tökéletes volt az egész tornán. Sok előrelépést láttam a labdakihozatalban is, ezt a héten többször is gyakoroltuk. Az utolsó meccsre erőnlétben ugyan akadtak problémáink, de ebben tudunk javulni. Az időjárás nem volt hozzánk kegyes, de a játékosok teljes odaadással focizták végig az öt meccset, büszke vagyok rájuk.

 

U11-eseink "C" Bozsik-tornán vettek részt Kiskundorozsmán. Az esős, hűvös időjárás ellenére jó hangulatú és sportszerű meccseket láthattak a kilátogató szülők, ahol 2009-ben született játékosaink ötletes, tudatos, egyúttal harcos és lelkes játékot mutatott be.

Eredmények:

 • Szeged-Grosics Akadémia B-Algyő 3-1
  Gólszerző: Horváth T., Körmöczi L., Zefer Z.
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Bordány 0-3
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Móraváros Piros 0-0
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Kiskundorozsma 1-0
  Gólszerző: Körmöczi L.
 • Szeged-Grosics Akadémia B-L-IT-SZEAC 1-0
  Gólszerző: Körmöczi L.
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Móraváros Kék 3-2
  Gólszerző: Zubor M., Szilágyi D., Körmöczi L.

A csapat tagjai: Chadaide Zénó, Miksi Benjámin (kapusok), Horváth Tamás, Körmöczi László, Lőcsei Levente, Ménesi Máté, Mészáros Zsombor, Sári Tamás, Szilágyi Dávid, Zefer Zétény, Zubor Milán. Edző: Siket Lajos.

Siket Lajos: - Több szempontból is büszke vagyok a srácokra. A rossz idő ellenére mindenki megjelent és harcra kész volt, senkiben sem merült fel, hogy az esős idő ellenére otthon marad. Másrészt a srácok U10-es játékosként állták meg a helyüket egy évvel idősebb gyermekek ellen. Szakmai szempontból igen hasznos volt a mai torna, különösen a vizes füvön és a vizes labdával történő játékhoz való alkalmazkodás sikerült jól. Igazi csapatként működtek együtt a gyermekek, más-más posztokon is jól feltalálták magukat, és gyorsan alkalmazkodtak a játékhelyzetekhez. A mai tornán Mészáros Zsombor kapta a csapat legjobbja címet fegyelmezett és taktikus játékáért.  

 

U11-eseink április utolsó vasárnapján Gyulára utaztak, ahol B Bozsik-tornán vettek részt. A nap folyamán öt találkozó várt a csapatra: a Baja elleni nyitómeccset leszámítva mindet meg tudta nyerni Simon Róbert és Dlusztus Imre csapata.

Eredmények:

 • Szeged-Grosics Akadémia B-LUA Baja 3-3
  Gólszerzők: Di Mundo, Domonkos, Lukácsi.
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Gyula 5-0
  Gólszerzők: Di Mundo (3), Banó-Szabó, Gera.
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Jászberény 6-0
  Gólszerzők: Di Mundo (2), Lukácsi (2), Gera, Domonkos.
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Békéscsaba UFC 7-1
  Gólszerzők: Domonkos (2), Gera (2), Di Mundo (2), Lukácsi.
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Hódmezővásárhely 7-1

Gólszerzők: Lukácsi (2), Di Mundo (2), Domonkos (2), Banó-Szabó.

A csapat tagjai: Sólya Máté, Sik Bence, Lukácsi Mátyás, Di Mundo Antonio, Vásárhelyi Dorián, Banó-Szabó Dávid, Domonkos Nimród, Gera Benedek, Oláh Bendegúz. Edzők: Simon Róbert, Dlusztus Imre.

Dlusztus Imre: - A labdakihozatalaink hetek óta nagyszerűen működnek. Megvan a koncepció arra, hogy mi a teendő, ha az ellenfél engedi az első passzunkat és mit kell csinálni, ha leállítanak minket. Az elmúlt két hétben a játék szervezését, a támadásbefejezés előkészítését gyakoroltuk. Ez is nagyon jól ment a gyulai tornán. Jól forgattuk a játékot, tetszettek a szélsők kényszerítői az irányítóval, valamint a csatárra felpasszolt mandiner játék is. A csatáraink üres területbe történő befutásai és az ellenfél két védője közé történő beindulások is ültek. Külön öröm, hogy a szöglet variációink folyamatos veszélyt jelentettek az ellenfeleink kapujára. Több gólt is fejeltünk szögletből. Nagyon elégedett voltam a srácokkal! Az első meccsért azonban kár volt. 3-1-es vezetés után elkényelmesedtünk, ezért is tudott a Baja kiegyenlíteni.


Hozzászólások:
2019/2020
Merkantil Bank Liga NB II.
2019.08.04. vasárnap
SZEGED-CSANÁD GROSICS/BUDAFOKI MTE
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. BFC SIÓFOK 0
02. BUDAÖRS 0
03. FC AJKA 0
04. DOROGI FC 0
05. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 0
06. VÁC FC 0
07. SZEGED-CSANÁD GROSICS 0
08. MTK BUDAPEST 0
09. SZOLNOKI MÁV FC 0
10. SOROKSÁR SC 0
11. AQVITAL FC CSÁKVÁR 0
12. SZOMBATHELYI HALADÁS 0
13. DUNA ASZFALT TLC 0
14. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 0
15. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 0
16. VASAS FC 0
17. GYIRMÓT FC GYŐR 0
18. KAZINCBARCIKA 0
19. BUDAFOKI MTE 0
20. WKW ETO FC GYŐR 0

Partnereink