Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Gyulán és Dorozsmán Bozsikoztak csapataink

c-bozsik-190502.jpg
A szakadó eső sem szegte a játékosok kedvét.

U10-es korosztályos csapatunk a Gyulán megrendezett, "B" Bozsik tornán lépett pályára, ahol öt mérkőzést játszott. A nap végén veretlenül térhettek haza a srácok.

Eredmények:

 • LUA Baja-Szeged-Grosics Akadémia B 0-3
 • Gyula-Szeged-Grosics Akadémia B 0-4
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Jászberény 1-1
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Békéscsaba UFC 4-0
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Hódmezővásárhely 2-2

A csapat tagjai: Franczia Bálint (kapus), Hajagos Hunor, Hödör Bence, Kalmár Tamás, Kis Máté, Koncz Máté, Korom Dániel, Valach Máté, Szanka Miksa. Edző: Szalma Gergely.

Szalma Gergely: - Játékban és határozottságban is jól kezdte a csapat az első két meccset. A sokpasszos játékunk és a letámadásunk teljes mértékben tökéletes volt az egész tornán. Sok előrelépést láttam a labdakihozatalban is, ezt a héten többször is gyakoroltuk. Az utolsó meccsre erőnlétben ugyan akadtak problémáink, de ebben tudunk javulni. Az időjárás nem volt hozzánk kegyes, de a játékosok teljes odaadással focizták végig az öt meccset, büszke vagyok rájuk.

 

U11-eseink "C" Bozsik-tornán vettek részt Kiskundorozsmán. Az esős, hűvös időjárás ellenére jó hangulatú és sportszerű meccseket láthattak a kilátogató szülők, ahol 2009-ben született játékosaink ötletes, tudatos, egyúttal harcos és lelkes játékot mutatott be.

Eredmények:

 • Szeged-Grosics Akadémia B-Algyő 3-1
  Gólszerző: Horváth T., Körmöczi L., Zefer Z.
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Bordány 0-3
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Móraváros Piros 0-0
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Kiskundorozsma 1-0
  Gólszerző: Körmöczi L.
 • Szeged-Grosics Akadémia B-L-IT-SZEAC 1-0
  Gólszerző: Körmöczi L.
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Móraváros Kék 3-2
  Gólszerző: Zubor M., Szilágyi D., Körmöczi L.

A csapat tagjai: Chadaide Zénó, Miksi Benjámin (kapusok), Horváth Tamás, Körmöczi László, Lőcsei Levente, Ménesi Máté, Mészáros Zsombor, Sári Tamás, Szilágyi Dávid, Zefer Zétény, Zubor Milán. Edző: Siket Lajos.

Siket Lajos: - Több szempontból is büszke vagyok a srácokra. A rossz idő ellenére mindenki megjelent és harcra kész volt, senkiben sem merült fel, hogy az esős idő ellenére otthon marad. Másrészt a srácok U10-es játékosként állták meg a helyüket egy évvel idősebb gyermekek ellen. Szakmai szempontból igen hasznos volt a mai torna, különösen a vizes füvön és a vizes labdával történő játékhoz való alkalmazkodás sikerült jól. Igazi csapatként működtek együtt a gyermekek, más-más posztokon is jól feltalálták magukat, és gyorsan alkalmazkodtak a játékhelyzetekhez. A mai tornán Mészáros Zsombor kapta a csapat legjobbja címet fegyelmezett és taktikus játékáért.  

 

U11-eseink április utolsó vasárnapján Gyulára utaztak, ahol B Bozsik-tornán vettek részt. A nap folyamán öt találkozó várt a csapatra: a Baja elleni nyitómeccset leszámítva mindet meg tudta nyerni Simon Róbert és Dlusztus Imre csapata.

Eredmények:

 • Szeged-Grosics Akadémia B-LUA Baja 3-3
  Gólszerzők: Di Mundo, Domonkos, Lukácsi.
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Gyula 5-0
  Gólszerzők: Di Mundo (3), Banó-Szabó, Gera.
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Jászberény 6-0
  Gólszerzők: Di Mundo (2), Lukácsi (2), Gera, Domonkos.
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Békéscsaba UFC 7-1
  Gólszerzők: Domonkos (2), Gera (2), Di Mundo (2), Lukácsi.
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Hódmezővásárhely 7-1

Gólszerzők: Lukácsi (2), Di Mundo (2), Domonkos (2), Banó-Szabó.

A csapat tagjai: Sólya Máté, Sik Bence, Lukácsi Mátyás, Di Mundo Antonio, Vásárhelyi Dorián, Banó-Szabó Dávid, Domonkos Nimród, Gera Benedek, Oláh Bendegúz. Edzők: Simon Róbert, Dlusztus Imre.

Dlusztus Imre: - A labdakihozatalaink hetek óta nagyszerűen működnek. Megvan a koncepció arra, hogy mi a teendő, ha az ellenfél engedi az első passzunkat és mit kell csinálni, ha leállítanak minket. Az elmúlt két hétben a játék szervezését, a támadásbefejezés előkészítését gyakoroltuk. Ez is nagyon jól ment a gyulai tornán. Jól forgattuk a játékot, tetszettek a szélsők kényszerítői az irányítóval, valamint a csatárra felpasszolt mandiner játék is. A csatáraink üres területbe történő befutásai és az ellenfél két védője közé történő beindulások is ültek. Külön öröm, hogy a szöglet variációink folyamatos veszélyt jelentettek az ellenfeleink kapujára. Több gólt is fejeltünk szögletből. Nagyon elégedett voltam a srácokkal! Az első meccsért azonban kár volt. 3-1-es vezetés után elkényelmesedtünk, ezért is tudott a Baja kiegyenlíteni.


Hozzászólások:
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. MTK BUDAPEST 59
02. BUDAFOKI MTE 54
03. VASAS FC 47
04. AQVITAL FC CSÁKVÁR 43
05. BFC SIÓFOK 42
06. WKW ETO FC GYŐR 41
07. GYIRMÓT FC GYŐR 38
08. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 35
09. FC AJKA 35
10. SOROKSÁR SC 35
11. BUDAÖRS 34
12. SZEGED-CSANÁD GROSICS 34
13. DOROGI FC 33
14. KAZINCBARCIKA 33
15. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 32
16. SZOLNOKI MÁV FC 31
17. SZOMBATHELYI HALADÁS 30
18. DUNA ASZFALT TLC 26
19. VÁC FC 12
20. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 0

Partnereink