Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Gyulán és Dorozsmán Bozsikoztak csapataink

c-bozsik-190502.jpg
A szakadó eső sem szegte a játékosok kedvét.

U10-es korosztályos csapatunk a Gyulán megrendezett, "B" Bozsik tornán lépett pályára, ahol öt mérkőzést játszott. A nap végén veretlenül térhettek haza a srácok.

Eredmények:

 • LUA Baja-Szeged-Grosics Akadémia B 0-3
 • Gyula-Szeged-Grosics Akadémia B 0-4
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Jászberény 1-1
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Békéscsaba UFC 4-0
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Hódmezővásárhely 2-2

A csapat tagjai: Franczia Bálint (kapus), Hajagos Hunor, Hödör Bence, Kalmár Tamás, Kis Máté, Koncz Máté, Korom Dániel, Valach Máté, Szanka Miksa. Edző: Szalma Gergely.

Szalma Gergely: - Játékban és határozottságban is jól kezdte a csapat az első két meccset. A sokpasszos játékunk és a letámadásunk teljes mértékben tökéletes volt az egész tornán. Sok előrelépést láttam a labdakihozatalban is, ezt a héten többször is gyakoroltuk. Az utolsó meccsre erőnlétben ugyan akadtak problémáink, de ebben tudunk javulni. Az időjárás nem volt hozzánk kegyes, de a játékosok teljes odaadással focizták végig az öt meccset, büszke vagyok rájuk.

 

U11-eseink "C" Bozsik-tornán vettek részt Kiskundorozsmán. Az esős, hűvös időjárás ellenére jó hangulatú és sportszerű meccseket láthattak a kilátogató szülők, ahol 2009-ben született játékosaink ötletes, tudatos, egyúttal harcos és lelkes játékot mutatott be.

Eredmények:

 • Szeged-Grosics Akadémia B-Algyő 3-1
  Gólszerző: Horváth T., Körmöczi L., Zefer Z.
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Bordány 0-3
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Móraváros Piros 0-0
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Kiskundorozsma 1-0
  Gólszerző: Körmöczi L.
 • Szeged-Grosics Akadémia B-L-IT-SZEAC 1-0
  Gólszerző: Körmöczi L.
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Móraváros Kék 3-2
  Gólszerző: Zubor M., Szilágyi D., Körmöczi L.

A csapat tagjai: Chadaide Zénó, Miksi Benjámin (kapusok), Horváth Tamás, Körmöczi László, Lőcsei Levente, Ménesi Máté, Mészáros Zsombor, Sári Tamás, Szilágyi Dávid, Zefer Zétény, Zubor Milán. Edző: Siket Lajos.

Siket Lajos: - Több szempontból is büszke vagyok a srácokra. A rossz idő ellenére mindenki megjelent és harcra kész volt, senkiben sem merült fel, hogy az esős idő ellenére otthon marad. Másrészt a srácok U10-es játékosként állták meg a helyüket egy évvel idősebb gyermekek ellen. Szakmai szempontból igen hasznos volt a mai torna, különösen a vizes füvön és a vizes labdával történő játékhoz való alkalmazkodás sikerült jól. Igazi csapatként működtek együtt a gyermekek, más-más posztokon is jól feltalálták magukat, és gyorsan alkalmazkodtak a játékhelyzetekhez. A mai tornán Mészáros Zsombor kapta a csapat legjobbja címet fegyelmezett és taktikus játékáért.  

 

U11-eseink április utolsó vasárnapján Gyulára utaztak, ahol B Bozsik-tornán vettek részt. A nap folyamán öt találkozó várt a csapatra: a Baja elleni nyitómeccset leszámítva mindet meg tudta nyerni Simon Róbert és Dlusztus Imre csapata.

Eredmények:

 • Szeged-Grosics Akadémia B-LUA Baja 3-3
  Gólszerzők: Di Mundo, Domonkos, Lukácsi.
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Gyula 5-0
  Gólszerzők: Di Mundo (3), Banó-Szabó, Gera.
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Jászberény 6-0
  Gólszerzők: Di Mundo (2), Lukácsi (2), Gera, Domonkos.
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Békéscsaba UFC 7-1
  Gólszerzők: Domonkos (2), Gera (2), Di Mundo (2), Lukácsi.
 • Szeged-Grosics Akadémia B-Hódmezővásárhely 7-1

Gólszerzők: Lukácsi (2), Di Mundo (2), Domonkos (2), Banó-Szabó.

A csapat tagjai: Sólya Máté, Sik Bence, Lukácsi Mátyás, Di Mundo Antonio, Vásárhelyi Dorián, Banó-Szabó Dávid, Domonkos Nimród, Gera Benedek, Oláh Bendegúz. Edzők: Simon Róbert, Dlusztus Imre.

Dlusztus Imre: - A labdakihozatalaink hetek óta nagyszerűen működnek. Megvan a koncepció arra, hogy mi a teendő, ha az ellenfél engedi az első passzunkat és mit kell csinálni, ha leállítanak minket. Az elmúlt két hétben a játék szervezését, a támadásbefejezés előkészítését gyakoroltuk. Ez is nagyon jól ment a gyulai tornán. Jól forgattuk a játékot, tetszettek a szélsők kényszerítői az irányítóval, valamint a csatárra felpasszolt mandiner játék is. A csatáraink üres területbe történő befutásai és az ellenfél két védője közé történő beindulások is ültek. Külön öröm, hogy a szöglet variációink folyamatos veszélyt jelentettek az ellenfeleink kapujára. Több gólt is fejeltünk szögletből. Nagyon elégedett voltam a srácokkal! Az első meccsért azonban kár volt. 3-1-es vezetés után elkényelmesedtünk, ezért is tudott a Baja kiegyenlíteni.


Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
2019.05.26. vasárnap, 17:30
SZEOL SC/SZEGED-GROSICS AKADÉMIA
Szegedi Vasutas Sportpálya
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 62
02. SZENTLŐRINC SE 57
03. SZEOL SC 55
04. DUNAÚJVÁROS 46
05. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 40
06. FC DABAS 38
07. RÁKOSMENTE KSK 38
08. PMFC 38
09. IVÁNCSA KSE 36
10. KECSKEMÉTI TE 35
11. TAKSONY SE 34
12. KOZÁRMISLENY FC 32
13. SZEKSZÁRDI UFC 30
14. PAKSI FC II. 25
15. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 23
16. MAKÓ FC 20

Partnereink