Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Hetedik hely a Nyuszi Kupán

csapatkep-3.jpg
Az U10-es alközponti válogatott Almásfüzitőn szerepelt.

A régiós alközpont U10-es válogatottjában nyolc Szeged-Grosics Akadémia játékos szerepelt, mivel bár több egyesület játékosai is meghívást kaptak a válogatottba, de a DAFC Szeged és a SZEOL SC játékosai más tornán való részvételük miatt nem tudtak a csapattal tartani. Szolnoki Áron Kistelekről, Tari András Bordányból, míg Bényi Mihály Kiskundorozsmáról csatlakozott Siket Lajos és Vágó Mihály csapatához.

A 12 résztvevő csapatot két csoportba sorsolták, az A jelű csoportban az alközponti válogatott három győzelmet és két döntetlent ért el, ezzel a középdöntőben folytathatta. Itt két 1-0-s vereség következett, így a helyosztókon a hetedik helyért játszhatott a csapat, amit 2-0-ra meg is nyert.

A torna legjobb kapusának Franczia Bálintot választották.

A csapat kerete:
Franczia Bálint (kapus), Bényi Mihály, Hödör Bence, Kalmár Tamás, Kis Máté, Korom Dániel, Sipos Zalán, Szanka Miksa, Szolnoki Áron, Tari András, Valach Máté.

Eredmények, csoportmeccsek:

 • Szegedi Alközpont-Komárom 1-0
  Gól: Hödör Bence.
 • Szegedi Alközpont - Dunaújváros 1-1
  Gól: Korom Dániel.
 • Szegedi Alközpont - Mészöly Focisuli 2-2
  Gól: Tari András, Szanka Miksa.
 • Szegedi Alközpont - FC Sturovo 4-0
  Gól: Szolnoki Áron (3), Hödör Bence.
 • Szegedi Alközpont - Komárno 2-1

Gól: Szolnoki Áron, Tari András.

Középdöntő:

 • Szegedi Alközpont - Mosonmagyaróvár 0-1
 • Szegedi Alközpont - Komárom 0-1

A hetedik helyért:

 • Szegedi Alközpont - Nyergesújfaul 2-0
  Gól: Szanka Miksa, Korom Dániel.

Siket Lajos: - Bizakodva tekintettünk a torna elé, mert felkészülésünk rendben volt és a különböző egyesületből érkező játékosokat sikerült összehangolni. Azt nagyon sajnálom, hogy a DAFC és a SZEOL SC játékosai nem tudtak eljönni. A csoportmeccsek során jól játszott a csapat, és a jó játék eredményekben is megmutatkozott. A középdöntőre sajnos elfogyott az erőnk, így mindkét meccsünket elveszítettük. Azt gondolom, hogy a fáradtság részben a hosszú utazás számlájára is írható, de az erőnlétünkön fejleszteni fogunk a jövőben. A gyermekek mindent megtettek, hogy szépen zárják a tornát, ezért utolsó erejüket összeszedve és szép támadójátékot bemutatva győztek az utolsó meccsen. Összességében elmondható, hogy amíg erőnléttel bírtuk, addig minden csapattal felvettük a versenyt, sőt, még mi irányítottuk a játékot is. Szakmai tapasztalatokkal is gazdagodtunk, amiket a mindennapok során beépítünk edzéseinkbe, képzésünkbe. A szervezők jól dolgoztak, a nap végén még vacsorával is kedveskedtek nekünk a hosszú utunkra tekintettel. A húsvéti ünnepekre gondolva edzőkollégámmal piros csokitojásokkal leptük meg játékosainkat, akik ennek nagyon örültek. Ezúton is szeretném megköszönni mind a szülők egész napos segítségét, mind a társegyesületek támogatását és bizalmát, hogy játékosaikat elengedték erre a tornára.


Hozzászólások:
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. MTK BUDAPEST 59
02. BUDAFOKI MTE 54
03. VASAS FC 47
04. AQVITAL FC CSÁKVÁR 43
05. BFC SIÓFOK 42
06. WKW ETO FC GYŐR 41
07. GYIRMÓT FC GYŐR 38
08. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 35
09. FC AJKA 35
10. SOROKSÁR SC 35
11. BUDAÖRS 34
12. SZEGED-CSANÁD GROSICS 34
13. DOROGI FC 33
14. KAZINCBARCIKA 33
15. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 32
16. SZOLNOKI MÁV FC 31
17. SZOMBATHELYI HALADÁS 30
18. DUNA ASZFALT TLC 26
19. VÁC FC 12
20. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 0

Partnereink