Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Magabiztos és nehézkes győzelmek az utánpótlásban

Az U12-es és U13-as csapatunkra a Gyula várt: a fiatalabbak sikerükkel kihasználták az Orosháza vereségét, és megerősítették harmadik helyüket a bajnokságban.

Az U13-asok megszenvedtek a gyulaiakkal, de végül sikerült megnyerni a mérkőzést - szezonbeli kilencedik győzelmükkel a srácok javítottak is helyezésükön, így jelenleg a hatodik helyen állnak.

A két csapatra a hétvégén a Szolnok vár idegenben: az U12-esek szombaton 11 órától, míg az U13-asok 12.30-tól játszanak a Tiszaligetben.

MLSZ U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-Keleti csoport, 20. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - Gyula 6-0

Szeged-Grosics Akadémia B: Balog Csaba - Denucz Dániel, Kovács Botond, Csiszár Máté, Osvald Balázs - Árva Zalán, Litauszki Nolen, Koncz Dávid - Mádi Szabolcs. Cserék: Gáti Ádám, Ferenczi Zsombor, Monostori Márk. Edző: Kovács Péter.
Gólszerzők: Árva Zalán (3), Litauszki Nolen, Koncz Dávid, Osvald Balázs.

Kovács Péter: - Az első félidőben szervezetten és tudatosan játszottunk, míg a második játékrészre kicsit grundfocira váltottunk, de ma ez is belefért.

MLSZ U13-as bajnokság, I. osztály, Dél-Keleti csoport, 20. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - Gyula 2-1

Szeged-Grosics Akadémia B: Tenerand Kevin - Csehó Zsolt, Boda Levente, Simon Marcell, Szabó Dávid - Mikó Vince, Milenkovici Nemania, Farkas  Patrik- Baltás Benedek, Gera Bence, Viola László. Játszott még: Patkós Roland, Gál Patrik, Sári Bálint. Edzők: Zemkó Viktor, Horváth Zoltán
Gólszerzők: Gera Bence, Farkas Patrik.

Horváth Zoltán: - Ezt a győzelmet kibrusztolta magának a csapat, mert sajnos a játékunk alapján ez a meccs döntetlen maradt volna. A mai napon nagyon lassan és vontatottan játszottunk, gólhelyzet nélkül rúgtunk két gólt. Sajnos úgy álltak hozzá a fiúk a mérkőzéshez, hogy ez tuti győzelem, ezt jeleztük is nekik, a továbbiakban ilyen nem fordulhat elő. Ami pozitív, hogy nem hagyott alább a gyerekek küzdőszelleme az utolsó percben sem, az akarattal nem volt gond. 

 

U14-es és U15-ös csapatunkra a Hódmezővásárhely várt: a megyei rangadót mindkét csapatunk magabiztosan húzta be, így továbbra is mindketten vezetik saját bajnokságukat.

A következő játéknapon április 18-án, csütörtökön a Békéscsaba UFC vendégei lesz a két gárda, az U14-esek 10, míg az U15-ösök 12 órától játszanak.

MLSZ U14-es bajnokság, II. osztály, Dél-Keleti csoport, 19. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - Hódmezővásárhelyi FC 9-0 (6-0)

Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Maurer János (Gargya Balázs Gábor, Hegyi Eszter).
Szeged-Grosics Akadémia B: Kőrösi (Kovách) - Murár, Kovács P. (Kószó), Szalai, Savanya (Varga Z.), Molnár M., Lippai G. (Sahin-Tóth), Jójárt, Bácsi (Lippai D.), Arany (Szabad), Gál (Horváth Z.). Edző: Dürgő Péter.
Gólszerzők: Murár (3), Jójárt, Arany (2), Savanya, Szabad, Sahin-Tóth.

Dürgő Péter: - Lépésről-lépésre, de ismét sikerült javítanunk. Elsősorban támadásban voltunk kellően kreatívak és agresszívak.

MLSZ U15-ös bajnokság, II. osztály, Dél-Keleti csoport, 19. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - Hódmezővásárhelyi FC 10-1 (4-0)

Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Gargya Balázs Gábor (Hegyi Eszter, Maurer János).
Szeged-Grosics Akadémia B: Ásós (Nagy B.) - Laczi, Olasz, Ádám (Ilyés), Dancsok, Papp Á., Abou-Abdo, Indre, Szűcs, Fődi, Kiss D. (Rádai). Edző: Szilágyi Zsolt.
Gólszerzők: Papp Á. (4), Dancsok (2), Fődi (2), Olasz, Laczi.

Szilágyi Zsolt: - A mérkőzést kissé álmosan kezdtük, de szépen lassan feljavult a játékunk. Sokszor kapkodtunk és idő kellett, mire megnyugodtunk. A múlt heti mérkőzéshez hasonlóan próbáltunk nyomást gyakorolni az ellenfélre, majd a megszerzett labdát megbecsülni. Szép akciókat hajtottunk végre, és szép gólokat tudtunk szerzeni. Ezúton gratulálok játékosaimnak!

 

A két legidősebb korosztály Füzesgyarmatra utazott, és mindketten kiütéses sikert arattak: az U17-esek több mint húsz gólt lőttek, Dobronoky Viktor egymaga tízszer volt eredményes - míg az U19-esek másfél tucatot lőttek a Sárréti Gyöngyhalász GYSE-nek.

Ami a következő fordulót illeti, a két csapat április 18-án, csütörtökön a Békéscsaba UFC-t fogadják. Az U17-esek 10, az U19-esek 12 órától fogadják a csabaiakat Kiskundorozsmán.

MLSZ U17-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 19. forduló

Sárréti Gyöngyhalász SE - Szeged-Grosics Akadémia B 0-21 (0-10)

Füzesgyarmat, vezette: Révész Norbert (Sechna Gábor, Brlás Zsolt).
Szeged-Grosics Akadémia B: Sági - Nagy M. (Horváth L.), Vajda M., Mészáros G., Kis B. (Csehó), Dobronoky, Holcsik, Csizmadia, Masa, Ábrahám, Tóth N. (Kapic). Edző: Ioan Patrascu.
Gólszerzők: Dobronoky (10), Holcsik (3), Csizmadia (2), Masa, Ábrahám, Horváth L. (2), Szücs F. (öngól).

Ioan Patrascu: - Nem tudom, mennyit árt, vagy segít a szakmai munkában ez az eredmény, ez később kiderül. Bízok a pozitív hatásban, gratulálok a csapatnak a hozzáállásért!

MLSZ U19-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 19. forduló

Sárréti Gyöngyhalász GYSE - Szeged – Grosics Akadémia B 0-18 (0-7)

Füzesgyarmat, vezette: Vágási Pál (Modes Ottó Péter, Csukás Bence).
Szeged- Grosics Akadémia B: Piegel – Jójárt, Vincze,Kiss, Varga– Torda, Papp – Mészáros, Kovács P., Angeli (Suhajda)  – Kelemen. Edző: Jenei Péter.
Gólszerzők: Kelemen (6), Papp (4), Kovács P. (2), Mészáros (2), Torda (2), Jójárt (2).

Jenei Péter: - Ezzel a győzelemmel feljöttünk a tabellán a második helyre. Dolgozunk tovább, hogy ott is tudjunk maradni!


Hozzászólások:
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. MTK BUDAPEST 59
02. BUDAFOKI MTE 54
03. VASAS FC 47
04. AQVITAL FC CSÁKVÁR 43
05. BFC SIÓFOK 42
06. WKW ETO FC GYŐR 41
07. GYIRMÓT FC GYŐR 38
08. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 35
09. FC AJKA 35
10. SOROKSÁR SC 35
11. BUDAÖRS 34
12. SZEGED-CSANÁD GROSICS 34
13. DOROGI FC 33
14. KAZINCBARCIKA 33
15. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 32
16. SZOLNOKI MÁV FC 31
17. SZOMBATHELYI HALADÁS 30
18. DUNA ASZFALT TLC 26
19. VÁC FC 12
20. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 0

Partnereink