Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Magabiztos és nehézkes győzelmek az utánpótlásban

Az U12-es és U13-as csapatunkra a Gyula várt: a fiatalabbak sikerükkel kihasználták az Orosháza vereségét, és megerősítették harmadik helyüket a bajnokságban.

Az U13-asok megszenvedtek a gyulaiakkal, de végül sikerült megnyerni a mérkőzést - szezonbeli kilencedik győzelmükkel a srácok javítottak is helyezésükön, így jelenleg a hatodik helyen állnak.

A két csapatra a hétvégén a Szolnok vár idegenben: az U12-esek szombaton 11 órától, míg az U13-asok 12.30-tól játszanak a Tiszaligetben.

MLSZ U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-Keleti csoport, 20. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - Gyula 6-0

Szeged-Grosics Akadémia B: Balog Csaba - Denucz Dániel, Kovács Botond, Csiszár Máté, Osvald Balázs - Árva Zalán, Litauszki Nolen, Koncz Dávid - Mádi Szabolcs. Cserék: Gáti Ádám, Ferenczi Zsombor, Monostori Márk. Edző: Kovács Péter.
Gólszerzők: Árva Zalán (3), Litauszki Nolen, Koncz Dávid, Osvald Balázs.

Kovács Péter: - Az első félidőben szervezetten és tudatosan játszottunk, míg a második játékrészre kicsit grundfocira váltottunk, de ma ez is belefért.

MLSZ U13-as bajnokság, I. osztály, Dél-Keleti csoport, 20. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - Gyula 2-1

Szeged-Grosics Akadémia B: Tenerand Kevin - Csehó Zsolt, Boda Levente, Simon Marcell, Szabó Dávid - Mikó Vince, Milenkovici Nemania, Farkas  Patrik- Baltás Benedek, Gera Bence, Viola László. Játszott még: Patkós Roland, Gál Patrik, Sári Bálint. Edzők: Zemkó Viktor, Horváth Zoltán
Gólszerzők: Gera Bence, Farkas Patrik.

Horváth Zoltán: - Ezt a győzelmet kibrusztolta magának a csapat, mert sajnos a játékunk alapján ez a meccs döntetlen maradt volna. A mai napon nagyon lassan és vontatottan játszottunk, gólhelyzet nélkül rúgtunk két gólt. Sajnos úgy álltak hozzá a fiúk a mérkőzéshez, hogy ez tuti győzelem, ezt jeleztük is nekik, a továbbiakban ilyen nem fordulhat elő. Ami pozitív, hogy nem hagyott alább a gyerekek küzdőszelleme az utolsó percben sem, az akarattal nem volt gond. 

 

U14-es és U15-ös csapatunkra a Hódmezővásárhely várt: a megyei rangadót mindkét csapatunk magabiztosan húzta be, így továbbra is mindketten vezetik saját bajnokságukat.

A következő játéknapon április 18-án, csütörtökön a Békéscsaba UFC vendégei lesz a két gárda, az U14-esek 10, míg az U15-ösök 12 órától játszanak.

MLSZ U14-es bajnokság, II. osztály, Dél-Keleti csoport, 19. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - Hódmezővásárhelyi FC 9-0 (6-0)

Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Maurer János (Gargya Balázs Gábor, Hegyi Eszter).
Szeged-Grosics Akadémia B: Kőrösi (Kovách) - Murár, Kovács P. (Kószó), Szalai, Savanya (Varga Z.), Molnár M., Lippai G. (Sahin-Tóth), Jójárt, Bácsi (Lippai D.), Arany (Szabad), Gál (Horváth Z.). Edző: Dürgő Péter.
Gólszerzők: Murár (3), Jójárt, Arany (2), Savanya, Szabad, Sahin-Tóth.

Dürgő Péter: - Lépésről-lépésre, de ismét sikerült javítanunk. Elsősorban támadásban voltunk kellően kreatívak és agresszívak.

MLSZ U15-ös bajnokság, II. osztály, Dél-Keleti csoport, 19. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - Hódmezővásárhelyi FC 10-1 (4-0)

Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Gargya Balázs Gábor (Hegyi Eszter, Maurer János).
Szeged-Grosics Akadémia B: Ásós (Nagy B.) - Laczi, Olasz, Ádám (Ilyés), Dancsok, Papp Á., Abou-Abdo, Indre, Szűcs, Fődi, Kiss D. (Rádai). Edző: Szilágyi Zsolt.
Gólszerzők: Papp Á. (4), Dancsok (2), Fődi (2), Olasz, Laczi.

Szilágyi Zsolt: - A mérkőzést kissé álmosan kezdtük, de szépen lassan feljavult a játékunk. Sokszor kapkodtunk és idő kellett, mire megnyugodtunk. A múlt heti mérkőzéshez hasonlóan próbáltunk nyomást gyakorolni az ellenfélre, majd a megszerzett labdát megbecsülni. Szép akciókat hajtottunk végre, és szép gólokat tudtunk szerzeni. Ezúton gratulálok játékosaimnak!

 

A két legidősebb korosztály Füzesgyarmatra utazott, és mindketten kiütéses sikert arattak: az U17-esek több mint húsz gólt lőttek, Dobronoky Viktor egymaga tízszer volt eredményes - míg az U19-esek másfél tucatot lőttek a Sárréti Gyöngyhalász GYSE-nek.

Ami a következő fordulót illeti, a két csapat április 18-án, csütörtökön a Békéscsaba UFC-t fogadják. Az U17-esek 10, az U19-esek 12 órától fogadják a csabaiakat Kiskundorozsmán.

MLSZ U17-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 19. forduló

Sárréti Gyöngyhalász SE - Szeged-Grosics Akadémia B 0-21 (0-10)

Füzesgyarmat, vezette: Révész Norbert (Sechna Gábor, Brlás Zsolt).
Szeged-Grosics Akadémia B: Sági - Nagy M. (Horváth L.), Vajda M., Mészáros G., Kis B. (Csehó), Dobronoky, Holcsik, Csizmadia, Masa, Ábrahám, Tóth N. (Kapic). Edző: Ioan Patrascu.
Gólszerzők: Dobronoky (10), Holcsik (3), Csizmadia (2), Masa, Ábrahám, Horváth L. (2), Szücs F. (öngól).

Ioan Patrascu: - Nem tudom, mennyit árt, vagy segít a szakmai munkában ez az eredmény, ez később kiderül. Bízok a pozitív hatásban, gratulálok a csapatnak a hozzáállásért!

MLSZ U19-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 19. forduló

Sárréti Gyöngyhalász GYSE - Szeged – Grosics Akadémia B 0-18 (0-7)

Füzesgyarmat, vezette: Vágási Pál (Modes Ottó Péter, Csukás Bence).
Szeged- Grosics Akadémia B: Piegel – Jójárt, Vincze,Kiss, Varga– Torda, Papp – Mészáros, Kovács P., Angeli (Suhajda)  – Kelemen. Edző: Jenei Péter.
Gólszerzők: Kelemen (6), Papp (4), Kovács P. (2), Mészáros (2), Torda (2), Jójárt (2).

Jenei Péter: - Ezzel a győzelemmel feljöttünk a tabellán a második helyre. Dolgozunk tovább, hogy ott is tudjunk maradni!


Hozzászólások:
2019/2020
Merkantil Bank Liga NB II.
2019.08.04. vasárnap
SZEGED-CSANÁD GROSICS/BUDAFOKI MTE
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. BFC SIÓFOK 0
02. BUDAÖRS 0
03. FC AJKA 0
04. DOROGI FC 0
05. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 0
06. VÁC FC 0
07. SZEGED-CSANÁD GROSICS 0
08. MTK BUDAPEST 0
09. SZOLNOKI MÁV FC 0
10. SOROKSÁR SC 0
11. AQVITAL FC CSÁKVÁR 0
12. SZOMBATHELYI HALADÁS 0
13. DUNA ASZFALT TLC 0
14. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 0
15. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 0
16. VASAS FC 0
17. GYIRMÓT FC GYŐR 0
18. KAZINCBARCIKA 0
19. BUDAFOKI MTE 0
20. WKW ETO FC GYŐR 0

Partnereink