Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Békéscsabán folytatódott az Interliga

interliga-csapat-1-2019-04-06.jpg
Az Atletico Arad, a Békéscsaba és a Hódmezővásárhely voltak korosztályos csapataink ellenfelei.

U8-as korosztály

A legkisebbek két meccset tudtak nyerni, a házigazdáktól viszont vereséget szenvedtek.

Eredmények:

 • Atletico Arad - Szeged-Grosics Akadémia 1-2
  Gól: Kiss, Molnár
 • Békéscsaba LA - Szeged-Grosics Akadémia 4-1
  Gól: Kiss.
 • Hódmezővásárhely - Szeged-Grosics Akadémia 0-4

Gól: Kiss, Tóth, Molnár, Kránicz.

A csapat tagjai: Csúri Dávid, Komáromi Miklós, Mede Andor, Tóth Zalán, Kiss Máté, Détári Soma, Molnár Bálint, Szabó Oszkár, Kránicz István. Edző: Czebe Norbert.

Czebe Norbert: - Igazi futballkörnyezetben rendezték meg a mai Interliga fordulót, a helyszín a Békéscsaba Labdarúgó Akadémia sporttelepe. A környezet mellett a forduló is színvonalas volt, négy ügyes csapat mérhette össze tudását. Úgy néz ki, kis csapatom megcáfolja a mondást, miszerint aki hétköznap firkál, hétvégén nem tud rajzolni. Arad és a Vásárhely ellen szépen, Békéscsaba ellen kicsit csúnyábban "rajzoltunk". Gyermekfutballhoz méltó forduló volt, hiszen a játék minősége ingadozott mérkőzésről-mérkőzésre. Az első találkozón nagyon magas színvonalon, bátran egy-egyezve, letámadva, a területeket szépen nyitva játszottunk. A második mérkőzésen mindkét kapu előtt több rossz döntést is hoztunk, a Vásárhely elleni mérkőzés pedig hasonlított az első mérkőzéshez, minőségben azonban kissé elmaradva attól. Összességében elégedett vagyok a fiúkkal, nagyon hasznos fordulón vagyunk túl.

 

U9-es korosztály

U9-eseink számára nem a legjobban sikerült a békéscsabai forduló: mindhárom találkozójukat elveszítették.

Eredmények

 • Atletico Arad - Szeged-Grosics Akadémia B 6-1
  Gól: Sejben.
 • Békéscsaba 1912 Előre SE - Szeged-Grosics Akadémia B 8-2
  Gól: Lengyel, Böröcz.
 • Hódmezővásárhely - Szeged-Grosics Akadémia 8-0

A csapat kerete:
Csíkos Milán, Guba Zsombor, Sejben Zalán, Tóth Regő, Lengyel Máté, Sinkó Ádám, Böröcz Botond, Szeles Dávid, Siklósi Endre, Nagy János. Edző: Hacker Bence.

Hacker Bence: - Mindig panaszkodom, hogy nehéz értékelni egy-egy Interliga fordulót, mivel rendszerint három különböző mérkőzést játszunk. Ez most sem volt másképp, annyi változás történt csupán, hogy most folyamatosan jöttünk egyre lejjebb. Első mérkőzéssel majdnem maradéktalanul elégedett voltam, a srácok remekül, bátran játszottak, iszonyatosan sok helyzetet dolgoztunk ki. Kapott góljaink nagy részét súlyos egyéni hiba előzte meg. Második mérkőzésen a játék még elfogadható volt, a kihagyott helyzetek száma nem igazán csökkent, ellenben az egyéni hibák száma nőtt. Harmadik meccsen az egyéni hibák száma tovább nőtt és az addigi lendület teljesen elfogyott, akaratgyengén játszottunk. Összességében nem igazán tetszett ez a mai nap és akkor finoman fogalmaztam. Gyerekfoci ide vagy oda küzdelemben és akaratban többet várok!

 

U10-es korosztály

Az U10-eseink megoldásai kevésbé sikerültek, az ellenfelek jobbak voltak: egy döntetlen mellett két vereség lett a mérleg.

Eredmények:

 • Szeged-Grosics Akadémia B - Békéscsaba 1912 Előre SE 2-2
  Gól: Koncz Máté, Hajagos Hunor.
 • Szeged-Grosics Akadémia B - Atletico Arad 1-7
  Gól: Korom Dániel.
 • Szeged-Grosics Akadémia B - Hódmezővásárhely 1-6

Gól: Hajagos Hunor.

A csapat tagjai:
Zefer Zétény, Franczia Bálint (kapusok), Hajagos Hunor, Hödör Bence, Kalmár Tamás, Koncz Máté, Korom Dániel, Szanka Miksa, Sipos Zalán, Valach Máté. Edző: Siket Lajos.

Siket Lajos: - Védekezésben ma igen haloványak voltunk, sajnos nagyon kevés párharcot nyertünk. Sok volt a pontatlan passzunk, amikkel több alkalommal is kedvező helyzetbe hoztuk ellenfeleinket. Igyekeztünk a lapos passzot játszani, hiszen mi ebben hiszünk, ám ellenfeleink sajnos többször is távoli ívelésekkel operáltak, javarészt sikerrel. Támadásaink ezen a napon nem igazán voltak sikeresek, de bízunk a gyerekekben, akik biztosan javítani fognak a játékukon a következő tornán.

 

U11-es korosztály

A legidősebb pályára lépett csapatunk veretlenül hozta le a fordulót - Di Mundo Antonio Zsolt egymaga tizenkétszer volt eredményes.

Eredmények:

 • Szeged-Grosics Akadémia - Atletico Arad 7-1
  Gól: Di Mundo (5), Lukácsi, Vásárhelyi.
 • Szeged-Grosics Akadémia B - Békéscsaba 1912 Előre SE 3-3
  Gól: Di Mundo (2), Vásárhelyi.
 • Szeged-Grosics Akadémia B - Hódmezővásárhely 13-0

Gól: Di Mundo (5), Vásárhelyi (4), Kincses (2), Lukácsi.

A csapat tagjai: Sólya Máté, Mahler Ádám, Csuri Benedek, Lukácsi Mátyás, Vásárhelyi Dorián, Di Mundo Antonio Zsolt, Sík Bence, Mészáros Tamás, Kincses Nándor, Tari Gergő. Edzők: Simon Róbert, Dlusztus Imre.

Simon Róbert: - A héten a védekezésre fókuszáltunk edzéseinken. Ennek megfelelően a hétvégi mérkőzéseken is kiemelt szerepet kapott. A srácok a mérkőzések többségében, a jól megszervezett együttműködés révén, erős nyomás alá helyezték az ellenfelet és gyors labdaszerzést követően rengeteg gólhelyzetet alakítottak ki. A támadásbefejezések minőségére a sok rúgott gól ellenére, azon csapatok ellen, akik játszották a futballt, még nagyobb összpontosításra van szükség. Ezt leszámítva, jó érzéssel tölt el, hogy a fejlődés előre mutató jelei hónapról-hónapra érezhető a csapaton és tökéletesedik a játék. Gratulálok a gyerekeknek!


Hozzászólások:
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 68
02. SZENTLŐRINC SE 63
03. SZEOL SC 55
04. DUNAÚJVÁROS 49
05. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 43
06. RÁKOSMENTE KSK 41
07. IVÁNCSA KSE 39
08. FC DABAS 39
09. KECSKEMÉTI TE 39
10. KOZÁRMISLENY FC 38
11. PMFC 38
12. TAKSONY SE 36
13. SZEKSZÁRDI UFC 34
14. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 26
15. PAKSI FC II. 26
16. MAKÓ FC 20

Partnereink