Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Joao Janeiro: minden labdáért meg kell küzdenünk!

janeiro-joao-pedro-vezetoedzo.jpg
Nincs fontosabb vagy kevésbé fontos játékos Joao Janeiro vezetőedző számára. A szakember mindezt annak kapcsán mondta el, hogy a Szeged-Grosics Akadémia paksi győzelmével újra az élen áll. A portugál tréner nem titkolta, nehéz meccsre számít vasárnap, a Kecskemét ellen, mert soros ellenfelünk remek formába lendült. Hangsúlyozta, nekünk a saját játékunkat kell játszanunk, keményen meg kell küzdenünk minden labdáért.

- Milyennek látta  a Paks II elleni találkozót? Az összefoglalóból az derült ki, hogy kevés gólhelyzet alakult ki, és nem jött össze könnyen a siker!
- Minden győzelem nehéz, vagy ha nem, az attól függ, milyen az ellenfél, mert persze nem egyedül játsszuk a játékot. Ebben az esetben a Paks az első csapatból is hozott játékosokat, de volt karakterünk, és jó volt a gárda hozzáállása is.

- Andorka Péter most két meccsen két győztes gólt szerzett, a korábbi időszakában viszont kevesebbszer talált be. Minek köszönhető az, hogy ilyen gólerőssé vált?
- Andorka, Germán, Popin, Máté vagy Cigan és minden más játékos számára, akik gyakran kerülnek helyzetbe, fontos a gól. Számomra nincs kevésbé fontos játékos, és az sem számít fontosabbnak, aki a gólt szerzi. Ha Andorka gólt szerzett, az a kemény csapatmunka eredménye. Mielőtt ő a kapuba talált, négy másik játékos tett azért, hogy hozzá kerüljön a labda, és eredményes lehessen. Mindenesetre boldog vagyok Andorka miatt, mert keményen dolgozik a csapatért, és az a személyes jutalma, hogy gólt szerzett!

- Mit vár a következő meccstől a Kecskemét ellen?
- A Kecskemét sokat javult, a tavaszi szezonjukról mindent elmond a statisztika, hiszen nyertek a Dunaújváros, a Paks, a Hódmezővásárhely ellen, és döntetlent játszottak a Szentlőrinccel. Még egyszer mondom, nagyon sokat javultak, így ez már nem az a csapat, amelyik a bajnokság elején volt. Nekünk a saját utunkat kell járnunk, játszani a saját játékunkat. Vasárnap kemény meccsre számítok! A meccsen saját alapelveinket kell alkalmaznunk, és küzdenünk kell minden labdáért, az utolsó verejtékig!


Hozzászólások:
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 68
02. SZENTLŐRINC SE 63
03. SZEOL SC 55
04. DUNAÚJVÁROS 49
05. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 43
06. RÁKOSMENTE KSK 41
07. IVÁNCSA KSE 39
08. FC DABAS 39
09. KECSKEMÉTI TE 39
10. KOZÁRMISLENY FC 38
11. PMFC 38
12. TAKSONY SE 36
13. SZEKSZÁRDI UFC 34
14. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 26
15. PAKSI FC II. 26
16. MAKÓ FC 20

Partnereink