Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Mesternyolcast is hozott a hétvége az utánpótlásban

Hat korosztályos csapatunkból öt is győzelmet ünnepelhetett az elmúlt fordulóban.

U12-es és U13-as csapatunk Kecskeméten vendégszerepelt: a fiatalabbak hátrányból megfordították, majd meg is nyerték a meccset, míg Horváth Zoltán csapata egy ponttal térhetett haza.

A két csapat vasárnap a Gyula korosztályos gárdái ellen folytatja, az U12-es 11, míg az U13-asok 15.30-tól játszanak a gyulaiakkal Kiskundorozsmán.

MLSZ U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-Keleti csoport, 19. forduló

KTE Labdarúgó Akadémia - Szeged-Grosics Akadémia B 1-2 (1-0)

Szeged-Grosics Akadémia B: Balogh Csaba – Denucz Dániel, Árva Zalán, Csiszár Máté, Koncz Dávid – Grezsa Balázs, Gáti Ádám, Zelizi Gergő – Mádi Szabolcs. Cserék: Litauszki Nolen, Ferenczi Zsombor, Osvald Balázs. Edző: Kovács Péter.
Gólszerzők: Osvald Balázs, Mádi Szabolcs.

Kovács Péter: - Nagyon intenzív mérkőzés volt, jó iram és sok párharc jellemezte. Tetszett, hogy megvolt a csapatban az akaratosság és a becsvágy arra, hogy hátrányból megfordítsuk a mérkőzést, így sok helyzetet dolgoztunk ki és bátran vállalkoztunk a támadó harmadban. A jövőben is csak ilyen elszántsággal tudjuk a saját játékunkat hatékonyan játszani.

MLSZ U13-as bajnokság, I. osztály, Dél-Keleti csoport, 19. forduló

KTE Labdarúgó Akadémia - Szeged-Grosics Akadémia B 1-1

Szeged-Grosics Akadémia B: Tenerand Kevin - Csehó Zsolt, Boda Levente, Sári Bálint, Szabó Dávid - Mikó Vince, Milenkovici Nemania, Gál Patrik - Patkós Roland, Gera Bence, Simon Marcell. Játszott még: Farkas Patrik, Sirokmàn Dominik, Baltás Benedek
Edzők: Zemkó Viktor, Horváth Zoltán.
Gólszerző: Patkós Roland.

Horváth Zoltán: - Reméljük sokáig tart ez az időszak, hogy csak dicsérni tudjuk a játékosainkat, mert most is ezt tudtuk tenni a mérkőzés után. Olyan mennyiséget futottak a gyerekek a pályán, hogy kollégámmal mi is elfáradtunk a kispadon abban, hogy néztük őket. Óriási nyomást helyeztünk ellenfelünkre, szinte végig az ő térfelükön volt a labda. Nem hagytuk kibontakozni a kecskeméti csapatot, azonnal letámadtunk, sok labdát szereztünk. A helyzeteinket ugyan kialakítottuk, de azokat nem rúgtuk be. Nem foglalkozunk az eredménnyel, mert ha ilyen játékkal több góllal kikaptunk volna, akkor is elismerés járt volna a fiúknak. Viszont jó volt látni, hogy mennyire bosszantotta, zavarta, bántotta őket az elszalasztott lehetőség, még fél óra múlva is ezt beszélték egymás között. Furcsán hangzik, de ez egy nagyon pozitív visszajelzés volt számunkra, hogy egyre jobban összeér a csapat. Király Dávid volt edzőkollégánknak, a kecskeméti csapat edzőjének sok sikert kívánunk a továbbiakban, de még jobban örültünk volna a személyének, ha még gratulálnia is kell nekünk.

Az U14-es csapatunk újabb három pontot zsebelt be: mi több, a DAFC Szeged ellen szerezte a legtöbb gólt az eddigi tavaszi mérkőzések közül. 

 

Az U15-ösök másfél tucatot szórtak a DAFC-nak, és továbbra is pontveszteség nélkül vezetik a bajnokságot. A két csapat legközelebb vasárnap a Hódmezővásárhelyi FC-t fogadják, az U14-esek 10, míg az U15-ösök 12 órától játszanak Kiskundorozsmán.

MLSZ U14-es bajnokság, II. osztály, Dél-Keleti csoport, 18. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - DAFC Szeged 11-0 (4-0)

Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Bartucz Tamás (Lászlai Róbert, Szeri Tamás).
Szeged-Grosics Akadémia B: Kőrösi (Kovách) - Murár, Szabad, Szalai (Forgó), Molnár M., Lippai G. (Lippai D.), Sahin-Tóth (Varga Z.), Bácsi (Jójárt), Arany (Savanya), Gál, Kószó (Kovács). Edző: Dürgő Péter.
Gólszerzők: Szabad (3), Sahin-Tóth (2), Murár, Lippai G., Jójárt, Varga Z. (3).

Dürgő Péter: - A múlt heti meccshez képest sikerült valamennyit gyorsítani a játékunkon, de lesz ez még jobb is. Örülök, hogy a srácok törekednek a jobbra!

MLSZ U15-ös bajnokság, II. osztály, Dél-Keleti csoport, 18. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - DAFC Szeged 18-0 (8-0)

Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Lászlai Róbert (Szeri Tamás, Bartucz Tamás).
Szeged-Grosics Akadémia B: Ásós (Nagy B.) - Papp Á., Olasz (Ilyés), Ádám (Laczi B.), Dancsok, Fődi, Abou-Abdo, Indre, Szűcs T., Berger (Suták), Kiss D. (Rádai). Edző: Szilágyi Zsolt.
Gólszerzők: Fődi (8), Papp Á. (3), Abou-Abdo (2), Ilyés, Dancsok, Indre, Kiss D., Berger.

Szilágyi Zsolt: - A mai mérkőzés különösebb izgalmakat nem hozott. Egyik legfontosabb célom az volt, hogy mindenki egységesen jusson lehetőséghez. Folyamatosan támadtuk az ellenfelet, és ebből adódóan igen nagyarányú győzelmet arattunk. Az ellenféltől függetlenül igen nagy akarattal játszottak a srácok, és külön értékelendő, hogy mindenkin éreztem a bizonyítási vágyat. Ezúton szeretnék gratulálni a játékosaimnak!

A két legidősebb korosztályunk is a DAFC Szegeddel játszott: az U17-esek magabiztos sikere mellett az U19-eseinknek meg kellett szenvedniük a győzelemért.

 

Az U17-es és U19-es csapatunk szombaton Füzesgyarmatra utazik. A Sárréti Gyöngyhalász SE vendégeként szombaton 12 órától játszanak korosztályos csapataink.

MLSZ U17-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 18. forduló

DAFC Szeged - Szeged-Grosics Akadémia 0-17 (0-8)

Szeged, vezette: Dobai János (Kócsó Tibor Zsolt, Tihanyi Gábor).
Szeged-Grosics Akadémia B: Sági - Nagy M., Vajda (Mészáros), Kis B. (Csehó), Dobronoky, Holcsik, Tóth N. (Horváth L.), Csizmadia (Bakró-Nagy), Masa (Kapic), Ábrahám, Gulyás. Edző: Ioan Patrascu.
Gólszerzők: Holcsik (7), Dobronoky (3), Kis B., Tóth N., Csehó (4), Gulyás.

Ioan Patrascu: - Az eredménnyel elégedettek lehetünk, viszont a játékkal nem, pontatlanok és körülményesek voltunk. Most van időnk feltöltődni a ránk váró nagy kihívásokra.

MLSZ U19-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 18. forduló

DAFC Szeged - Szeged – Grosics Akadémia „B” 3-4 (1-1)

Szeged, vezette: Tihanyi Gábor (Kócsó Tibor Zsolt, Dobai János).
Szeged- Grosics Akadémia „B”: Piegel – Jójárt, Vincze,Kiss, Angeli  – Suhajda, Papp – Kovács Zs., Kovács P., Mészáros (Varga) – Kelemen. Edző: Jenei Péter.
Gól: Kelemen , Mészáros, Papp, Vincze

Jenei Péter: - Gratulálok a CSAPATNAK! Fontos győzelmet arattunk, amely a végelszámolásnál még sokat érhet.


Hozzászólások:
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 68
02. SZENTLŐRINC SE 63
03. SZEOL SC 55
04. DUNAÚJVÁROS 49
05. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 43
06. RÁKOSMENTE KSK 41
07. IVÁNCSA KSE 39
08. FC DABAS 39
09. KECSKEMÉTI TE 39
10. KOZÁRMISLENY FC 38
11. PMFC 38
12. TAKSONY SE 36
13. SZEKSZÁRDI UFC 34
14. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 26
15. PAKSI FC II. 26
16. MAKÓ FC 20

Partnereink