Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Paks II. - Szeged-GA 0-1

Fontos három pontot szerzett a Szeged-GA Pakson.

NB III Közép csoport, 22. forduló

Paksi FC II. - Szeged-Grosics Akadémia 0-1 (0-0)
Paks, 50 néző. Vezette: Jakab Géza (Mohos Milán, Baráth Noémi).
Paks II.: Rácz G. - Berdó, Báló, Lőrincz, Bognár, Opavszky, Szalai, Adamcsek, Bartha (Györgye, 63.), Nagy Á., Süvöltös (Pál, 86.). Edző: Tököli Attila.
Szeged-GA: Alekszics - Tóth G., Germán, Pászka, Zvara (Coroian, 6.), Farkas M., Cigan, Oláh G. (Popin, 78.), Erdei (Zabari, 69.), Achim, Andorka. Edző: Joao Janeiro.
Gól: Andorka (87.).
Sárga lap: Nagy Á. (92.), ill. Coroian (7.), Tóth G. (54.), Pászka (88.).
Kiállítva: Bognár (64.), ill. Germán (94.).


Online közvetítés:
PAKSI FC II.
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA
0
1
időpontesemény
VÉGEFeszült meccsen arat fontos győzelmet a Szeged-Grosics Akadémia!
96.percMég egy szabadrúgás, amit a kapu elé ívelhetnek a hazaiak: végül Szalai elé csorog a labda, de lövése pont középre megy, fogja Alekszics.
94.percKiállítás ez is! Az előbbi szituáció után dulakodás alakul ki, végül Germánt kiküldi a játékvezető!
92.percPopin kap egy csomagot Nagy Ádámtól - csak a sárga kerül elő.
90.percBerdót kell ápolni - aligha húzza az időt a Paks II., viszont így is eltelik pár perc. Négy minutum a ráadás.
88.percPászka kap lapot.
87.percANDORKA! GÓL! Vezet a Szeged-GA! A sok kihagyott lehetőség után ez most bent van, Andorka bombájával megvan az előny!
86.percHazai csere: Süvöltös helyett Pál áll be a Paks II.-be. Még négy perc, a hazaiaknak innentől csak egy céljuk lehet.
81.percGermán játssza meg remekül Achimot, de mire lövésre lendülne a lába, már kirúgják előle.
78.percKihasználja harmadik cserelehetőségét is Joao Janeiro: Oláh helyett Popin áll be.
74.percOláh vállal el egy lecsorgót, de kapáslövése pont középre érkezik. Picit leült a meccs, a kiállítás óta a Paksnak érthetően kiváló eredmény lenne a döntetlen.
69.percSzegedi csere: Zabari váltja Erdeit. Oláh végül szerencsére folytatni tudja a meccset.
64.percKiállítás! Megfogyatkoznak a hazaiak, Bognárnak kell idő előtt lemennie - mert hátulról szándékosan megrúgta Oláh Gergőt. Emberelőnyben a Szeged-GA, miközben Oláht is ápolni kell.
63.percHazai csere: Bartha helyére Györgye érkezik a Paks II.-be.
61.percCoroian egy lecsorgót kapásból lő rá, de elzúg a kapu mellett - egyre több a szegedi kísérlet, viszont továbbra sincs gól.
59.percGermán lőhet jó helyről szabadot: viszont ez sem megy eléggé sarokra. Nem sokkal később fejjel veszélyeztet a szegediek hetese, de ez elkerüli a kaput.
54.percTóth sárgul be a Szeged-GA-ból, aki reklamálásért kap sárgát.
51.percAdamcsek egy kavarodás után lőhet - de elkerüli a kaput a kísérlete. Egy veszélyes szabadrúgás, de a hazaiak védelme kibombázza a labdát.
46.percA Paks kezdte a második félidőt. Zvara úgy tűnik, bokasérülést szenvedett, remélhetőleg ez nem jár hosszabb kihagyással. Erdei lövése nyitja a második félidőt, de Rácz fogja.
SzünetEseménydús első félidő, viszont nincs gól az első 45 perc után.
45.percAlekszics! Bravúr a kapustól, egy közeli lövésbe tud belekapni remek mozdulattal. Egy perc hosszabbítás az első félidő végén.
44.percAndorka, majd Pászka kerül helyzetbe: előbbi hiába ugrik ki ígéretes lehetőségben, megállítja a partjelző zászlaja, majd utóbbi bombája nem sokkal megy el a felső sarok mellett.
42.percEbben több volt: Oláh passzával Germán lódulhatott meg, de életerős lökete elzúg a keresztléc fölött.
38.percAdamcsek most le tud fordulni Farkasról, és kapura is tud lőni: veszélyesnek tűnt, de szerencsére nem volt szükség Alekszicsre.
35.percCigan remekül kanyarít középre, de nincs érkező - kár ezért. Viszont a Paks igyekszik kihasználni az így felszabadult területet, megint Farkas mentésére van szükség egy kontra után.
31.percEz már közel volt... Pászka bombája után a kapus nem tudja megfogni a labdát, a kipattanóra érkezik Erdei, aki lőne, viszont hátulról meglökik - nincs viszont ítélet, a labda pedig a kapu fölött köt ki. A túloldalon már Farkasra van szükség, ugyanis túljutott a labda Alekszicsen egy fejes után, de Farkas kivágja a labdát! Megélénkült a meccs!
27.percEz szép volt, Andorka sarokkal igyekezett megjátszani Cigant, de Rácz Gergő jól jön ki, és kiüti a labdát - majd Andorka faultja után paksi szabadrúgással folytatódik a meccs.
25.percBartha és Oláh a két játékos, aki egy-egy átlövéssel próbálkozik - viszont egyikőjük sem jár szerencsével. Adamcsek már közelebb jár, de ő sem talál kaput.
21.percElőször a meccs során tudja igazán beszorítani az ellenfelét a Szeged-GA: a hazaiak nehezen tudnak kijönni a tizenhatosukról, viszont a sűrű embertömegben nem talál rést egyelőre Joao Janeiro csapata.
17.percKét veszélyes szögletet is elvégezhetnek a hazaiak, de Farkas Márkék is stabil lábakon állnak hátul.
14.percPászka ér be egy hosszúnak tűnő labdát, majd a kifejelt centerezését Tóth kapásból lövi kapura: középre jön a labda, ezt fogja a hazaiak kapusa.
11.percEgy veszélyes szegedi szöglet, Germán lövésébe álltak bele - a kifejelt labdából pedig már a Paks indulna, de Oláh mutat be fontos szerelést. Erdei ívelne ismét középre, de ez sem talál társat, betömörül a saját tizenhatosára a Paks II.
7.percA frissében beállt Coroian viszont azonnal megkapja a figyelmeztetést, mivel engedély nélkül lépett pályára.
6.percCserélni is kell: Coroian áll be Zvara helyett.
3.percZvarának rúgnak oda hátulról: ápolni is kell a Szeged-GA téli igazolását, aki úgy tűnik, nem is tudja folytatni sajnos!
1.percA Szeged-GA kezdte a meccset. Rögtön indítják Pászkát, de Cigannak való továbbítása rövid, a hazai védők résen vannak.
Hozzászólások:
2018/2019
NB III. Közép csoport
2019.04.28. vasárnap, 16:30
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA/KOZÁRMISLENY FC
Gyulai Grosics Gyula Akadémia
2018/2019 - NB III. Közép csoport
#csapat nevepont
01. SZEGED-GROSICS AKADÉMIA 52
02. SZENTLŐRINC SE 49
03. SZEOL SC 45
04. DUNAÚJVÁROS 43
05. BUDAPEST HONVÉD-MFA II. 36
06. TAKSONY SE 34
07. FC DABAS 34
08. IVÁNCSA KSE 31
09. RÁKOSMENTE KSK 31
10. KOZÁRMISLENY FC 31
11. KECSKEMÉTI TE 30
12. PMFC 30
13. SZEKSZÁRDI UFC 24
14. MAKÓ FC 19
15. PAKSI FC II. 19
16. HÓDMEZŐVÁSÁRHELYI FC 17

Partnereink