Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Szentesen folytatódott az Interliga

interliga-szentes-190329.jpg
Négy korosztályos csapatunk lépett pályára az Interliga újabb fordulójában.

U8-as korosztály

A legkisebbek mindhárom meccsüket megnyerték a Kurca-parti városban megrendezett Interliga-fordulóban.

Eredmények:

 • Szeged-Grosics Akadémia - Szentes 5-2
  Gól: Szabó (3), Komáromi, Kiss.
 • Szeged-Grosics Akadémia - Grosics Akadémia 3-2
  Gól: Kiss, Papp, Mede.
 • Szeged-GA - Békéscsaba UFC 5-3

Gól: Mede (2), Szabó (2), Kránicz.

A csapat tagjai:
Csúri Dávid, Mede Andor, Molnár Bálint, Kránicz István, Szabó Oszkár, Pongó Áron, Kiss Máté, Papp Attila, Komáromi Miklós. Edző: Czebe Norbert.

Czebe Norbert: - A mai napon a gyerekek hozzáállásával, küzdeni akarásával teljes mértékben elégedett voltam, hiszen több mérkőzésen is egy, vagy kétgólos hátrányból fordítottak. Ezen kívül nem sok mindennek örülhettem. Igaz, hogy minden mérkőzésünket megnyertük, azonban utánpótlásban dolgozó edzőként jobban örültem volna 3 vereségnek szuper játékkal, mint 3 győzelemnek gyenge játékkal. Az ellenfél labdakihozatalaival meggyűlt a bajunk, sajnos többször is két játékosom fogott egy ellenfelet. Átadásaink gyengék és ritmustalanok voltak, több rossz döntéshozatal is gyengítette a játékunkat. Szélességben keveset játszottunk, középen próbáltuk meg magunkat átgyömöszölni az ellenfélen. Üres területbe keveset léptek, többször is az ellenfél mögé bújva kérték a labdát, így lehetetlenné téve a játékba avatkozásukat. Ez most nem nézett ki jól, azonban így is büszke vagyok a csapatomra, mentalitásban óriásit léptek előre a fiúk!

 

U9-es korosztály

U9-es csapatunk gólzáporos meccseket vívott Szentesen: mindhárom mérkőzésen szerzett legalább négy gólt, viszont ez a Grosics Akadémia ellen nem volt elég a győzelemre.

Eredmények:

 • Szentes - Szeged-Grosics Akadémia 2-4
  Gól: Lengyel (2), Tóth R., Szeles.
 • Grosics Akadémia - Szeged-Grosics Akadémia 4-4
  Gól: Tóth R., Tóth Z., Sinkó, Lengyel.
 • Békéscsabai UFC - Szeged-Grosics Akadémia 3-13
  Gól: Sejben (4), Tóth Z. (3), Tóth R. (3), Lengyel, Csík, Sinkó.

A csapat tagjai:
Csíkos Milán, Guba Zsombor, Tóth Regő, Csík Áron, Nagy János, Tóth Zalán, Szeles Dávid, Sejben Zalán, Lengyel Máté, Sinkó Ádám.

Hacker Bence: - Idén először szerepeltünk füves pályán, ami kicsit meg is látszódott, több technikai hiba is akadt ebből kifolyólag. Ettől függetlenül úgy érzem előreléptünk, nagyon tetszett, ahogy a labdát próbáltuk járatni, több volt a labda nélküli mozgás és folyamatosan nyomás alá akartuk helyezni az ellenfeleket. Nagy vesszőparipám az 1-1 elleni játék, de ezen a napon, támadásban és védekezésben is fejlődés volt tapasztalható. Összességében egy jó napot zárhattunk, hiányérzetem csak a második meccs miatt lehet. Gratulálok a srácoknak, ügyesen dolgoztak! Úgy gondolom, az irány jó, de rengeteg munka vár még ránk, amire készek is vagyunk!

 

U10-es korosztály

2009-es születésűekből álló korosztályos csapatunkra csak két meccs várt, mivel az egyik ellenfél nem tudott eljönni. Mindez azt is jelentette, hogy megnövekedett a játékidő, így 2x20 perces meccseket játszottak a gyerekek.

Eredmények:

 • Szentes - Szeged-Grosics Akadémia 2-2
  Gól: Szanka, Sipos.
 • Szeged-Grosics Akadémia - Békéscsabai UFC 11-1
  Gól: Kalmár (4), Hödör (4), Hajagos (2), Kis M.

A csapat tagjai:
Zefer Zétény (kapus), Hajagos Hunor, Hödör Bence, Kalmár Tamás, Koncz Máté, Kis Máté, Szanka Miksa, Sipos Zalán, Valach Máté.

Siket Lajos: - Mindkét meccsen hatalmas mezőnyfölényben játszottunk. Egy-egy apró hibától eltekintve a védekezésünk rendben volt. Támadásaink során változatos és ötletes játékot mutattak be a srácok. Amit javítanunk kell és ez egy "kellemes" edzői feladat: a támadások hatékony befejezése, a góllövés, hiszen a rengeteg helyzetünk mindössze egynegyedét váltottuk csak gólra. Összességében tudatos, szép focit játszottunk. Gratulálok a srácoknak, csak így tovább!

 

U11-es korosztály

Az U11-eseinkre is két meccs várt Szentes: a házigazdák elleni magabiztos siker mellett a Békéscsaba ellen is sikerült a győzelem.

Eredmények

 • Szeged-Grosics Akadémia - Szentesi Kinizsi 17-0
  Gól: Domonkos (4), Di Mundo (3), Vásárhelyi (3), Lukácsi (3), Banó-Szabó, Kincses, Mészáros, Sik.
 • Szeged-Grosics Akadémia - Békéscsabai UFC 7-1
  Gól: Di Mundo (2), Vásárhelyi (2), Lukácsi, Mészáros, Sik.

A csapat kerete:
Sólya Máté, Kincses Nándor, Mahler Gergő, Di Mundo Antonio, Sik Bence, Lukácsi Mátyás, Vásárhelyi Dorián, Banó-Szabó Dávid, Domonkos Nimród, Tari Gergely, Mészáros Tamás. Edzők: Simon Róbert, Dlusztus Imre.

Dlusztus Imre: - Nagyon tetszett a csapat! Nagyon profin viselkedtek a gyerekek a mai napon. Mindenki a saját feladatára koncentrált és maximálisan megoldotta azt. Viszont jó lenne, ha nagyobb ellenállással is találkoznánk. A szakmai vezetés és a klubvezetés látja ezt a problémát és dolgozik, dolgozunk a megoldáson.


Hozzászólások:
2019/2020
Merkantil Bank Liga NB II.
ma, 19:00
GYIRMÓT FC GYŐR/SZEGED-CSANÁD GROSICS
ALCUFER Stadion
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. WKW ETO FC GYŐR 9
02. AQVITAL FC CSÁKVÁR 9
03. BUDAFOKI MTE 6
04. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 6
05. DUNA ASZFALT TLC 6
06. SZOLNOKI MÁV FC 6
07. DOROGI FC 6
08. BFC SIÓFOK 5
09. MTK BUDAPEST 4
10. BUDAÖRS 4
11. KAZINCBARCIKA 4
12. SOROKSÁR SC 4
13. SZEGED-CSANÁD GROSICS 4
14. VASAS FC 3
15. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 3
16. SZOMBATHELYI HALADÁS 3
17. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 1
18. GYIRMÓT FC GYŐR 1
19. FC AJKA 0
20. VÁC FC 0

Partnereink