Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Régiós tornán vettünk részt

baja-torna.jpg
Az U10-es korosztály számára Baján rendezték meg a Régiós Bozsik tornát, ahol öt csapattal mérkőzött meg korosztályos csapatunk.

Hat csapat részvételével, 17 perces mérkőzésekkel rendeztek Régiós Bozsik tornát Baján, ahol a Szeged-Grosics Akadémia korosztályos, U10-es csapata is részt vett. A házigazda bajaiak mellett a Hódmezővásárhely, a Gyula, a Békéscsaba UFC és a Jászberény volt a mieink ellenfele - az öt mérkőzésből hármat megnyertek a fiúk, ezek mellett egy döntetlen és egy vereség lett a mérleg. A torna végeztével minden gyermek csokit, üdítőt és pizzát kapott. Csapatunkból Kis Máté különdíjban részesült.

A Szeged-Grosics Akadémia B kerete:

Kapusok: Zefer Zétény, Miksi Benjamin
Mezőnyjátékosok: Gyovai Katinka, Hajagos Hunor, Hödör Bence, Kis Máté, Koncz Máté, Korom Dániel, Ménesi Máté, Szanka Miksa, Valach Máté, Kalmár Tamás. Felkészítő edzők: Siket Lajos, Szalma Gergely.

Szalma Gergely: - Elégedett voltam a támadásainkkal, sok gólt rúgtunk és kihasználtuk az erősségeinket, azaz végig fent, a kapu előtt presszingeltünk és ezzel megzavartuk ellenfeleinket. A támadásból védekezésbe való átmenet csapatszinten hagy némi kívánni valót maga után, de ezen fogunk dolgozni, és kijavítjuk a hibáinkat. Az eredmény nem számított, így lehetőségünk nyílt a gyakorlásra. Ez volt az első tornám a gyerekekkel, de így megismertük egymást, remélem sok szép élményt élünk meg közösen! 

baja-torna-3.jpg

 

Az U11-es csapatunk a tornán sorrendben a Gyula, a Jászberény, a Hódmezővásárhely, a Békéscsaba és a házigazda bajaiak ellen játszottak - a srácok minden találkozójukat megnyerték. Kiemelkedő játékárt Domonkos Nimród különdíjat vehetett át.

Simon Róbert: - Nagy várakozással és motiváltsággal várta a csapat a "B" szintű Bozsik-tornát. Tavaly még egy szinttel lentebb lévő Bozsik tornán szerepeltek a gyerekek és tudták, hogy itt erősebb csapatok várnak minket.  Az elmúlt egy évben sokat formálódott a csapat. A tornán leginkább a labdakihozatalunkat és a támadásbefejezés előtti szervezésünket tudnám kiemelni, ezek kifejezetten jól és tudatosan működtek. A megnyert mérkőzések ellenére a támadások befejezése sok esetben kapkodásba, rossz döntések meghozatalába csapott át, ezen mindenképp változtatnunk  kell. A hozzáállás, az akarás, a tudatosság a csapatot dicséri, ezt kell folytatnunk tovább.

A Szeged-Grosics Akadémia B U 11:

Kapus: Sólya Máté.
Mezőnyjátékosok: Sík Bence, Lukácsi Mátyás, Di Mundo Antonio Zsolt, Banó-Szabó Dávid, Vásárhelyi Dorián, Domonkos Nimród, Daróczi Gergő. Edző: Simon Róbert.


Hozzászólások:
2019/2020
Merkantil Bank Liga NB II.
ma, 19:00
GYIRMÓT FC GYŐR/SZEGED-CSANÁD GROSICS
ALCUFER Stadion
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. WKW ETO FC GYŐR 9
02. AQVITAL FC CSÁKVÁR 9
03. BUDAFOKI MTE 6
04. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 6
05. DUNA ASZFALT TLC 6
06. SZOLNOKI MÁV FC 6
07. DOROGI FC 6
08. BFC SIÓFOK 5
09. MTK BUDAPEST 4
10. BUDAÖRS 4
11. KAZINCBARCIKA 4
12. SOROKSÁR SC 4
13. SZEGED-CSANÁD GROSICS 4
14. VASAS FC 3
15. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 3
16. SZOMBATHELYI HALADÁS 3
17. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 1
18. GYIRMÓT FC GYŐR 1
19. FC AJKA 0
20. VÁC FC 0

Partnereink