Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Sikeres utánpótlás-hétvége

Csak öt korosztályos csapatunk lépett pályára a hétvégén, miután az U15-ösök mérkőzése elmaradt, mert a L-IT-SZEAC nem tudott kiállni. Az öt gárda közül három is győzelmet aratott az elmúlt hétvégén.

MLSZ U12-es kiemelt bajnokság, Dél-keleti csoport, 2. forduló

Az U12-esek Karcagon folytatták a bajnoki szereplést: a fiúk második meccsüket is kapott gól nélkül nyerték meg. Legközelebb szeptember 15-én Bajára utaznak Kovács Péter tanítványai.

Karcagi SE - Szeged-Grosics Akadémia B 0-6

Szeged-Grosics Akadémia B: Balogh Csaba - Koncz Dávid, Árva Zalán, Csiszár Máté, Osvald Balázs - Grezsa Balázs, Köteles Máté, Gáti Ádám - Denucz Dániel. Cserék: Tóth Dániel, Zelizi Gergő, Kócsó Zalán
Gólszerzők: Zelizi Gergő (2), Denucz Dániel, Gáti Ádám, Grezsa Balázs, Tóth Dániel.

Kovács Péter: - A Karcag elleni mérkőzésen arra voltam kíváncsi, hogy a hosszú utazás után a gyerekek hogyan tudnak majd beleállni a mérkőzésbe, és az elejétől fogva kezdeményezően játszani. A mérkőzés során megnyugodhattam, mert a csapatot nem viselte meg a buszozás, ugyanis az első perctől az utolsóig tudatosan játszva nyertük meg a mérkőzést.

 

MLSZ U13-as kiemelt bajnokság, Dél-keleti csoport, 2. forduló

Az U13-asok is szép győzelmet arattak a karcagiak vendégeként: többek között Gera Bence mesterhármasával 9-0-s győzelmet arattak, így hat ponttal várhatják a Baja elleni harmadik találkozót.

Karcag - Szeged-Grosics Akadémia B 0-9 (0-4)

Szeged-Grosics Akadémia B: Gál Patrik – Csehó Zsolt, Sirokmán Dominik, Boda Levente, Szabó Dávid – Farkas Patrik, Mikó Vince, Patkós Roland – Simon Marcell, Gera Bence, Baltás Benedek
Játszottak még: Viola László, Tápai Márton. Edzők: Zemkó Viktor, Horváth Zoltán.
Gól: Gera Bence (3), Baltás Benedek, Szabó Dávid, Mikó Vince, Patkós roland, Tápai Márton, Boda Levente.

Horváth Zoltán: - Sajnos sérülések és egyéb okok miatt elég kevesen voltunk, viszont így mindenki megkapta a megfelelő terhelést, mindenki elég játékidőt kapott. Végig letámadtuk az ellenfelet, ezt a fiúk erővel is jól bírták, valamint figyeltek arra, hogy a védekezésben se legyen emiatt probléma. Aránylag jól tolódtunk, az ellenfélnek szinte helyzete sem volt. Az eredmény szép, viszont kicsit pontosabb játékkal több gólt is szerezhettünk volna. Összességében elégedettek voltunk a srácokkal. 

 

MLSZ U14-es bajnokság, II. osztály, Dél-keleti csoport, 3. forduló

Az U14-es csapatunk a L-IT-SZEAC csapatát fogadta, és korai vezetését követően a szünet után sem vett vissza a tempóból: végül 13 gólt lőve harmadik győzelmét aratták a fiúk a bajnokságban. A negyedik játéknapon Gyulára utaznak Dürgő Péter fiai.

Szeged-Grosics Akadémia „B” – L-IT SZEAC 13-0 (3-0)

Szeged-Kiskundorozsma Sportpálya. Vezette: Kócsó Tibor Zsolt (Szeles Ádám, Samu László)
Szeged-Grosics Akadémia „B”: Kőrösi (Kovách) – Bácsi (Lippai D.), Kovács, Molnár (Forgó), Szalai (Jójárt) – Gál, Murár, Horváth (Lippai G.), – Szabad, Arany (Sahin-Tóth), Karácsonyi (Savanya). Edző: Dürgő Péter
Gólszerzők: Szabad (4), Arany (3) Jójárt (2), Horváth, Bácsi, Savanya, Sahin-Tóth.

Dürgő Péter: - A heti munka meghozta a gyümölcsét! Gratulálunk a fiúknak, nagyszerűen játszottak! Dolgozunk és megyünk tovább a megkezdett úton!

 

MLSZ U17-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 3. forduló

Az U17-esekre is városi rangadó várt, hiszen a SZEOL SC vendégei voltak a srácok: egy kiélezett találkozón 0-0-s döntetlent játszottak a Felső Tisza-parti stadionban. U17-es csapatunk szombaton a Mórahalom együttese ellen játszik legközelebb Kiskundorozsmán.

SZEOL SC  – Szeged – Grosics Akadémia „B” 0-0 (0-0)

Szeged, Felső Tisza-parti Stadion, vezette: Kőhalmi Attila (Kócsó Tibor, Brezovai Zoltán).
Szeged- Grosics Akadémia „B”:  Sági – Mészáros, Vitos, Vajda, Masa  – Nagy – Holcsik, Ábrahám (Tóth), Csizmadia (Kis), Dobronoky – Ember (Horváth). Edző: Jenei Péter.

Jenei Péter: - Tudtuk, hogy a korábbi mérkőzésekkel ellentétben ez egy más mérkőzés lesz. A győzelmet sajnos nem sikerült megszereznünk, mert nem voltunk elég bátrak! Nem mertük felvállalni azokat a dolgokat, amelyekre ilyen éles mérkőzéseken szükség lenne! Így nem igazán tudtunk helyzeteket kialakítani, amit pedig sikerült, azokat rendre elhibáztuk. Dolgozunk tovább!

 

MLSZ U19-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 3. forduló

U19-eseink számára nem hozott pontot a harmadik forduló: a SZEOL SC otthonában hamar kétgólos hátrányba került a gárda, ahonnan már nem tudott visszajönni a meccsbe úgy, hogy elkerülje a vereséget. Legközelebb szombaton Kiskundorozsmán, a Mórahalom ellen javíthatnak a fiúk.

SZEOL SC - Szeged-Grosics Akadémia B 4-1 (2-0)

Szeged, Felső Tisza-parti stadion. Vezette: Kócsó Tibor Zsolt (Kőhalmi Attila, Brezovai Zoltán).
Szeged-Grosics Akadémia B: Piegel - Papp D., szabó R. (Doroiman), Mészáros t., Varga Á., Kovács P., Kiss M., Kelemen, Suhajda (Csillag), Angeli, Sipos (Jójárt). Edző: Ioan Patrascu.
Gól: Horváth E., Neupert, Hegyesi B. (2) ill. Kelemen.

Ioan Patrascu: - A jó iramú városi rangadón mezőnyben egyenrangú ellenfelei voltunk a hazaiaknak. A kapu előtt adódó lehetőségeket azonban ellenfelünk jobban használta ki.


Hozzászólások:
2019/2020
Merkantil Bank Liga NB II.
ma, 19:00
GYIRMÓT FC GYŐR/SZEGED-CSANÁD GROSICS
ALCUFER Stadion
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. WKW ETO FC GYŐR 9
02. AQVITAL FC CSÁKVÁR 9
03. BUDAFOKI MTE 6
04. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 6
05. DUNA ASZFALT TLC 6
06. SZOLNOKI MÁV FC 6
07. DOROGI FC 6
08. BFC SIÓFOK 5
09. MTK BUDAPEST 4
10. BUDAÖRS 4
11. KAZINCBARCIKA 4
12. SOROKSÁR SC 4
13. SZEGED-CSANÁD GROSICS 4
14. VASAS FC 3
15. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 3
16. SZOMBATHELYI HALADÁS 3
17. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 1
18. GYIRMÓT FC GYŐR 1
19. FC AJKA 0
20. VÁC FC 0

Partnereink