Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Hatfrontos győzelem a Békéscsaba UFC ellen

Az elmúlt hétvégén hat korosztályos csapatunk játszott a Békéscsaba ellen, és remek hétvégét zártak a csapatok, hiszen mind a hat találkozót győzelemmel zártuk.

MLSZ U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-keleti csoport, 1. forduló

A sort az U12-es csapatunkkal kezdjük, akik a Békéscsaba UFC ellenében tizenegy alkalommal voltak eredményesek.

Szeged-Grosics Akadémia B - Békéscsaba UFC 11-0

Szeged-Grosics Akadémia B: Balogh Csaba - Koncz Dávid, Árva Zalán, Csiszár Máté, Osvald Balázs - Grezsa Balázs, Köteles Máté, Gáti Ádám - Mádi Szabolcs. Cserék: Kovács Botond, Tóth Dániel, Zelizi Gergő, Litauszki Nolen, Ferenczi Zsombor, Denucz Dániel, Muskó Gergely, Monostori Márk, Kócsó Zalán. Edző: Kovács Péter.
Gól: Mádi Szabolcs (3), Köteles Máté (2), Grezsa Balázs (2), Osvald Balázs, Csiszár Máté, Tóth Dániel, Litauszki Nolen.

Kovács Péter: - A gyerekek számára nagy változásokat hozott az új bajnokság, hiszen nagyobb létszámban és lényegesen nagyobb pályaméreten kell játszaniuk, ráadásul az eddigiekhez képest egyel nagyobb, azaz ötös labdával. Mindezekre készültünk a nyár folyamán, de természetesen továbbra is a tanulási folyamat elején járunk, ezért minden mérkőzés egy-egy visszajelzés arról, hogy egyénileg és csapat szinten hol tartunk. Az első mérkőzésen sok mindent felvittek a gyerekek a pályára abból, amit eddig tanultak, így örültem a látottaknak. A győzelmet a csapattól a szombati mérkőzéssel búcsúzó edzőkollégámnak, Krébesz Attilának ajánljuk!

 

MLSZ U13-as bajnokság, I. osztály, Dél-keleti csoport, 1. forduló

Az U13-sok is most szerepeltek először nagypályás bajnokságban, ahol nagyobb létszámban és pályaméret mellett játszottak - így a játékosok még ismerkedtek az új helyzettel. A gyerekek több védekezésbeli hibát is elkövettek a nagy drukk hatására, és a támadások felépítésében, valamint a labdaátvételekben is sok hiba volt - de végül ha nehéz is, de mindenképpen megérdemelt győzelmet arattak a fiúk.

Szeged-Grosics Akadémia B - Békéscsaba UFC 2-1

Szeged-Grosics Akadémia B: Tenerand Kevin – Csehó Zsolt, Sirokmán Dominik, Boda Levente, Szabó Dávid – Mikó Vince, Milenkovici Nemanja, Patkós Roland – Farkas Patrik, Gera Bence, Baltás Benedek. Játszottak még: Viola László, Simon Marcell, Sári Bálint, Holecska-Jankó Juvenál, Tápai Márton. Edzők: Zemkó Viktor, Horváth Zoltán.

Horváth Zoltán: - Kiharcolt győzelmet arattak a srácok, ezt igazolja, hogy az utolsó percben szerzett góllal nyertük meg a mérkőzést. Sok munka lesz még a fiúkkal, mert mind támadásban, mind védekezésben elkövettünk olyan hibákat, melyet ebben a korosztályban minimálisra kellene csökkenteni. A mi csapatunk jobb képességű játékosokból áll, de a csabai csapat harcossága, küzdőszelleme számunkra is példaértékű lehet.

 

MLSZ U14-es bajnokság, II. osztály, Dél-keleti csoport, 2. forduló

Az U14-esek a félidőben még döntetlenre álltak a MÁV-pályán, azonban a szünet után sikerült két lehetőséget is értékesíteniük, így 3-1-re győzték le a csabaiakat.

Békéscsaba UFC - Szeged-Grosics Akadémia B 1-3 (1-1)

Békéscsaba, MÁV-sportpálya. Vezette: Tamás Gergely (Nagy Zoltán, Szabó Csaba).
Szeged-Grosics Akadémia „B”: Kőrösi (Kovách, 73.) – Bácsi (Forgó, 73.), Murár, Kovács, Szalai (Lippai D., 70.) – Gál (Savanya, 41.), Lippai G. (Jójárt, 58.), Horváth – Szabad, Arany (Sahin-Tóth, 73.), Molnár (Karácsonyi, 41.). Edző: Dürgő Péter
Gólszerzők: Horváth (2), Murár.

Dürgő Péter: - Sajnos sokat hibáztunk és sok helyzetet hagytunk ki, ennek ellenére megérdemelten győztünk. Látszódnak jelei a tanultaknak, de a fiúknak a koncentrációt is fent kell tartaniuk a mérkőzések folyamán!

 

MLSZ U15-ös bajnokság, II. osztály, Dél-keleti csoport, 2. forduló

Az U14-esek játéka ugyan akadozott, de győzelmükhöz nem fért kétség: mindkét félidőben kétszer volt eredményes Vágó Mihály együttese, amely második mérkőzését is kapott gól nélkül nyerte meg.

Békéscsaba UFC - Szeged-Grosics Akadémia B 0-4 (0-2)

Békéscsaba, MÁV-pálya. Vezette: Nagy Zoltán (Tamás Gergely, Szabó Csaba Pál).
Szeged-Grosics Akadémia B: Ásós (Nagy B., 74.) - Laczi, Ádám (Kiss D., 70.), Dancsok, Fődi, Abou-Abdo, Rádai, Indre, Ilyés (Suták, 41.), Bagi (Újvári, 74.), Szűcs. Edző: Vágó Mihály.
Gól: Rádai, Fődi, Ádám, Abou-Abdo.

Vágó Mihály: - A négygólos győzelmünk ellenére hiányérzetünk van csapatunk mutatott játékával kapcsolatban! Annak ellenére, hogy végig mi irányítottuk a mérkőzést, kevés lehetőségünk volt a gólszerzésre. Az ellenfél jól tömörült, és  védekezett a saját védő harmadában. Minkét oldalon a szélső játékunk akadozott, és a megbeszéltek ellenére sem  alkalmaztunk több átlövést a kapu előterében, ami megoldást jelenthetett volna további gólokra. Természetesen a három pontnak örülünk.

 

MLSZ U17-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 2. forduló

Az U17-esek egy tucat lőtt gólig jutottak a csabaiak ellenében: a pályára lépett játékosok közül négyen is duplázni tudtak. Ezzel U17-es csapatunk is kapott gól nélkül, hat ponttal áll két fordulót követően a bajnokságban.

Szeged – Grosics Akadémia „B” – Békéscsaba UFC 12-0 (4-0)

Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Gargya Balázs Gábor (Kakuk Szabolcs, Brezovai Zoltán).
Szeged- Grosics Akadémia „B”:  Sági – Mészáros, Vitos, Vajda, Masa (Rajtik) – Nagy (Arany) – Holcsik (Csizmadia), Ábrahám (Gulyás), Kis (Zámbó), Dobronoky – Ember (Horváth). Edző: Jenei Péter.
Gól: Dobronoky (2), Holcsik (2), Horváth (2), Zámbó (2), Ember, Masa, Vajda, Kis

Jenei Péter: - Gratulálok a csapatnak az újabb győzelemhez. A támadások befejezésénél most nem voltunk annyira koncentráltak, mint egy héttel korábban. Ezt a héten javítjuk, mert a hétvégén már újabb mérkőzés vár ránk!

 

MLSZ U17-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 2. forduló

A sort az U19-esek zárták, akik teljessé tették a csabaiak elleni hétvégét: Ioan Patrascu csapata is nyerni tudott, a 4-0-s sikerrel pedig szintén hibátlan mérleggel áll a gárda két forduló elteltével.

Szeged-Grosics Akadémia B - Békéscsaba UFC 4-0 (2-0)

Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Dobai János (Csöngető Endre, Szűcs István Dávid).
Szeged-Grosics Akadémia B: Piegel - Papp D. (Szabó R., 46.), Sipos (Csillag, 78.), Mészáros T. (Doroiman, 78.), Kovács P., Kiss M., Jójárt (Varga D., 58.), Kelemen, Suhajda (Csehó, 78.), Angeli, Vincze. Edző: Ioan Patrascu.
Gól: Kelemen (2), Kovács P., Sipos.

Ioan Patrascu: - Az első félidő tizenötödik percéig volt csak kiegyensúlyozott a játék, majd ezt követően fokozatosan vettük át a játék irányítását. Védekezésünk szervezett és stabil volt, így a védő harmadunkban jól semlegesítettük az ellenfél játékosait. A  megszerzett labdákból nagyon hatékonyan és tudatosan építettük fel támadásainkat, aminek meg is lett az eredménye! Elégedett vagyok a látottakkal, hiszen valamennyi játékosunk jó teljesítményt nyújtott! A dicséret most is - akárcsak az előző héten - megilleti a csapat minden egyes tagját.


Hozzászólások:
2019/2020
Merkantil Bank Liga NB II.
ma, 19:00
GYIRMÓT FC GYŐR/SZEGED-CSANÁD GROSICS
ALCUFER Stadion
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. WKW ETO FC GYŐR 9
02. AQVITAL FC CSÁKVÁR 9
03. BUDAFOKI MTE 6
04. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 6
05. DUNA ASZFALT TLC 6
06. SZOLNOKI MÁV FC 6
07. DOROGI FC 6
08. BFC SIÓFOK 5
09. MTK BUDAPEST 4
10. BUDAÖRS 4
11. KAZINCBARCIKA 4
12. SOROKSÁR SC 4
13. SZEGED-CSANÁD GROSICS 4
14. VASAS FC 3
15. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 3
16. SZOMBATHELYI HALADÁS 3
17. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 1
18. GYIRMÓT FC GYŐR 1
19. FC AJKA 0
20. VÁC FC 0

Partnereink