Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Nem született gól a Szolnok gyulai vendégjátékán

Küzdelmes mérkőzésen játszott újabb gól nélküli döntetlent a Szeged-Grosics a Szolnok ellen.

Félbeszakadt a Soroksár elleni mérkőzése szerdán a Szeged 2011-Grosics Akadémiának a Merkantil Bank Liga hétközi fordulójában és a csapatnál abban reménykednek, hogy újra kell játszani a találkozót, hiszen 3-1-re vezetett a Pest megyei rivális amikor közbeszólt az időjárás. Ilyen előzmények után fogadta a Szolnokot Klausz László csapata a 34. fordulóban. A mérkőzés elején sokáig keresték a fogást egymáson a csapatok, mindkét fél szervezetten védekezett, nagyon jól zárták le a területeket az ellenfél előtt. Az első helyzetig a huszadik percig kellett várni, ekkor a vendégek előtt adódott lehetőség, ám Szántai többször is hárítani tudott, így felszabadult a szegedi kapu. A mérkőzés ezen periódusában a Szolnok akarata érvényesült inkább, ami azonban csak meddő mezőnyfölényükben mutatkozott meg, komolyabb ziccert, gólhelyzetet nem tudott kiharcolnia Balogh Pál csapata. A fordulás után sem sokat változott a játék képe, inkább a küzdelem dominált, a Szeged-Grosics átvette a mérkőzés irányítását, de hasonlóan a szolnoki fölényhez, itt sem alakultak ki komoly helyzetek. Egészen a 88. percig, amikor Achim megszerezhette volna a győztes találatot, kapáslövését azonban Molnár nagy bravúrral védte, így ezúttal sem született gól a Szeged-Grosics találkozóján, újra egy pontot szerzett Klausz László együttese.

Szeged 2011-Grosics Akadémia – Szolnoki MÁV FC 0-0
Gyula, Grosics Gyula Akadémia, 150 néző. Vezeti: Farkas Tibor (Kovács II. Gábor, Vígh-Tarsonyi Gergő).
Szeged-Grosics: Szántai – Horváth, Jagodics, Mészáros, Achim, Farkas M., Germán, Zádori, Zabari, Király (Pászka, 81′), Balogh (Povázsai – a szönetben). Vezetőedző: Klausz László.
Szolnok: Molnár – Rokszin, Balogh, Magyar B., Kenderes, Csirmaz, Olasz (Pantovic, 81′), Tóth L. (Pintér, 74′), Tóth B., Papp Sz., Dedics. Vezetőedző: Balogh Pál.
Sárga lap: Pantovic (87′)


Online közvetítés:
SZEGED 2011
SZOLNOKI MÁV FC
0
0
időpontesemény
90+3′ Ennyi volt, nem születik gól a találkozón, egy-egy pontot szereznek a felek.
90′ Három percet hosszabbít a játékvezető.
88′ Itt volt a meccslabda! Achim kapja a hosszún egy jobboldali akció végén a labdát, kapásból visszarúgja a hosszú sarokra, de Molnár nagy bravúrral hárít.
87′ A mérkőzés hajrájában kell először lapot felmutatnia a játékvezetőnek, a csereként beálló Pantovic a büntetett játékos, miután a középpályán szabálytalankodott.
81′ Mindkét mester változtat, a hazaiaknál Pászka Lóránd váltja Király Patrikot, a vendégeknél Pantovic folytatja Olasz Dénes helyén.
74′ Először változtat Balogh Pál, Tóth László jön le a pályáról, Pintér Norbert váltja.
70′ Tűzijáték a szegedi kapu előtt, Tóth László egy az egyben vezetheti Szántaira a labdát, ám a szegedi kapus bravúrral hárít, a kipattanóra Olasz Dénes érkezik, de Szántai az ismétlést is hárítja.
65′ Az utóbbi percekben a Szeged akarata érvényesül, átvette a mérkőzést irányítását a hazai csapat, de egyelőre ez komoly helyzet formájában nem mutatkozik meg.
59′ Egy oldalsó szabadrúgásnál játszik meg egy figurát a Szolnok, de csak szögletet tudnak kiharcolni, amiből komolyabb veszély nem alakul ki.
53′ Mészáros Márk beívelése után egy szolnoki játékos marad lent, ápolásra van szüksége, ezért áll a játék.
46′ Klausz László változtatott a szünetben, Balogh Gusztáv helyett Povázsai Zsolt folytatja.
46′ A Szeged-Grosics kezdte a második félidőt.
45′ Nem hosszabbít a játékvezető az első félidő végén, így gól nélküli állással vonulhatnak szünetre a felek.
42′ Most a Szolnok végezhet el szabadrúgást a tizenhatos sarkánál jobb oldalról, Rokszin áll a labda mögé, elcsavarja a sorfal felett, de Szántai kapuja felett is, így ez a lehetőség is kimarad.
37′ Itt az első komolyabb helyzet, a jobb oldalról nagyjábók 40 méterről ível be egy szabadrúgást Mészáros Márk, a szolnoki tizenegyes pont magasságában Farkas Márk csúsztatja a labdát a kapura, de Molnár hatalmas bravúrral kiszedi az alsóba tartó labdát.
33′ Tovább tart a Szolnok enyhe labdabirtoklási fölénye, de nagyon jól zárja a területeket a Szeged-Grosics, nagyon nehéz helyzeteket kialakítani a stabil védekezés ellen.
27′ Valamelyest többet birtokolja a labdát a vendég csapat, de nem tudják helyzetekre váltani ezt a nagyon meddő mezőnyfölényt, továbbra is a küzdelem dominál a találkozón.
20′ Az első helyzet a hazaiak előtt adódik, többször is kapura lőhet a Szeged-Grosics egymás után, de mindegyik kísérlet elhal a szolnoki védőfalban, végül fel is szabadítanak a vendégek, mindenesetre feljegyezhetjük a mérkőzés első lehetőségét
15′ Nagyon jól ismeri a két csapat egymást, talán ez lehet az oka, hogy negyed óra elteltével sem láthatott igazán komoly helyzetet a közönség, mindkét fél nagyon jól zárja le a területeket, nincs könnyű dolga egyik csapat támadóinak sem.
10′ Továbbra is a mezőnyjáték dominál, kisebb lehetőségféleségek adódtak mindkét csapat előtt az első tíz percben, de egyelőre egyik kapusnak sem kellett játékba avatkoznia.
5′ Egyelőre ismerkednek egymással a csapatok, az első percekben komolyabb helyzetet egyik fél sem dolgozott ki.
1′ Farkas Tibor játékvezető sípol, elkezdődött a találkozó, a Szolnok végezte el a kezdőrúgást.
Hozzászólások:
2019/2020
Merkantil Bank Liga NB II.
ma, 19:00
GYIRMÓT FC GYŐR/SZEGED-CSANÁD GROSICS
ALCUFER Stadion
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. WKW ETO FC GYŐR 9
02. AQVITAL FC CSÁKVÁR 9
03. BUDAFOKI MTE 6
04. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 6
05. DUNA ASZFALT TLC 6
06. SZOLNOKI MÁV FC 6
07. DOROGI FC 6
08. BFC SIÓFOK 5
09. MTK BUDAPEST 4
10. BUDAÖRS 4
11. KAZINCBARCIKA 4
12. SOROKSÁR SC 4
13. SZEGED-CSANÁD GROSICS 4
14. VASAS FC 3
15. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 3
16. SZOMBATHELYI HALADÁS 3
17. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 1
18. GYIRMÓT FC GYŐR 1
19. FC AJKA 0
20. VÁC FC 0

Partnereink