Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Nem kaptunk gólt, de csak egy pontot szereztünk

szeged2011-mosonmagyarovar06-gs.jpg

Eseménytelen mérkőzésen őrizte meg ismét a kapott góltól kapuját a Szeged 2011-Grosics Akadémia, ám betalálnia sem sikerült, így döntetlent játszott a Mosonmagyaróvár ellen.

Kedvező előjelekkel várhatta az összecsapást Klausz László együttese, hiszen a tavaszi mérkőzéseken még egyik ellenfél sem tudta bevenni Szántai kapuját, ráadásul a Mosonmagyaróvár sem villogott mostanában, több vereségbe is beleszaladtak, így joggal reménykedhetett az újabb három pont megszerzésében a hazai csapat. Ennek ellenére nagyon kényelmes tempóban kezdték a felek a mérkőzést, s bár a Szeged-Grosics némi mezőnyfölényben futballozott, ez helyzetek formájában nem mutatkozott meg. Az első kaput eltaláló lövésre is a 43. percig kellett várnia a publikumnak, ekkor egy nagyon gyenge lövést kellett összeszednie Szántainak, de ezen felül semmilyen említésre méltó esemény nem történt az első játékrészben.

A második félidőre eggyel magasabb fokozatba kapcsolt a hazai csapat, Geiger Norbert beállítása pedig új lendületet adott az ötlettelen haza támadásoknak. A csereember rögtön helyzetbe is került, egy szép egyéni akció végén lőtt kapura, ám Tarczy lábbal hárította a kísérletet, a kipattanóra érkező Zádori pedig már nem tudta az üres kapu irányába terelni a labdát. Az utolsó negyedórára beszorította ellenfelét a saját tizenhatosának környékére a Szeged-Grosics és nem sokkal a mérkőzés vége előtt nagyon érdekes szituáció zajlott le a vendégek kapuja előtt. Zádori tett maga elé egy hosszan felívelt labdát a tizenhatoson belül, a vendég védő pedig rossz ütemben lépett oda, Takács játékvezető a tizenegyes pontra mutatott. Ekkor azonban az asszisztense jelzett neki, aminek hatsára megváltoztatta az ítéletet és végül kifelé ítélt szabadrúgást a vendégeknek. Ezután újabb helyzet már nem alakult ki, így 0-0-s döntetlennel zárult az összecsapás. Nem sok ideje lesz a pihenésre a csapatoknak, Klausz László együttese vsárnap Siófokra látogat.

szeged2011-mosonmagyarovar10-gs.jpg

Szeged 2011-Grosics Akadémia – Credobus Mosonmagyaróvár 0–0
Gyula, Grosics Gyula Akadémia, 200 néző. Vezeti: Takács János (Szilágyi Norbert, Kulcsár Judit).
Szeged 2011: Szántai – Horváth A. (Coroian 67′), Tóth G., Mészáros, Farkas M., Achim, Germán, Farkas A. (Geiger 55′), Zabari, Király, Zádori. Vezetőedző: Klausz László.
Mosonmagyaróvár: Tarczy – Deák, Schmatovich, Koszó, Galambos (Kószás 90′), Bohner, Czár, Lázár, Laki (Jasarevic 16′), Darázs, Bartos (Németh M. 88′). Vezetőedző: Király József.


Online közvetítés:
SZEGED 2011
CREDOBUS MOSONMAGYARÓVÁR
0
0
időpontesemény
90+4′ Ennyi volt, itt a vége, nem születik gól a mérkőzésen, 0-0.
90+2′ Utolsó cseréjét használja ki a vendégek mestere, Galambos Ádám helyén Kószás Krisztián a pályán.
90′ Négy percet hosszabbít Takács játékvezető.
88′ Cserélnek a vendégek, Németh Márk érkezik Bartos Julián helyére az utolsó percekre.
83′ Nagyon érdekes szituáció: Zádori tesz maga elé egy felívelt labdát a mosonmagyaróvári tizenhatoson belül, rossz ütemben lép oda a vendég védő, a játékvezető pedig 11-est ítél, azonban az asszisztens jelzésére megváltoztatja az ítéletet és szabadrúgás következik a Mosonmagyaróvár javára.
77′ Teljesen beszorul saját tizenhatosának környékére a Mosonmagyaróvár, de nem igazán tudja áttörni ezt a betonvédelmet a hazai csapat.
73′ Meddő mezőnyfölényben futballozik a Szeged-Grosics, a Mosonmagyaróvár alig-alig lépi át a felezővonalat, ám a vendég kapu előtt sem sorjáznak a helyzetek, egy gól akár el is döntheti a három pont sorsát.
67′ Másodjára is változtat Klausz László, Horváth helyett Coroian a pályán.
65′ Kapufa! Egyértelműen jó csere volt Geiger, megint ő van főszerepben, balról cselez befelé, majd átteszi a jobb lábára a labdát és a kapus feje fölött a rövidnél telibe lövi a felsőlécet, óriási helyzet maradt ki.
62′ Adott némi lendületet a hazaiaknak a csere, Geiger lódul meg és cselezi át magát a fél mosonmagyaróvári védelmen, eljut Tarczy kapjuáig, ám a vendégek kapusa lábbal hárít, a kipattanó Zádori elé kerül, aki azonban nem tudja az üres kapuba juttatni a labdát, ez volt az első igazán komoly lehetősége a Szeged-Grosicsnak.
55′ Kihasználja első cserelehetőségét Klausz László, Farkas Aurélt Geiger Norbert váltja.
51′ Érezhetően ritmust váltott a második félidőre Klausz László csapata, mintha kicsit jobban pörögnének a hazaiak, ez egyelőre helyzetben nem mutatkozik meg, de a Mosonmagyaróvár egyértelműen kontrákra rendezkedett be és vár a Szeged-Grosics hibáira.
46′ Folytatódik a találkozó, a Mosonmagyaróvár kezdte a második félidőt, egyik mester sem cserélt a szünetben.
45′ Takács játékvezető véget vet az első félidőnek, meglehetősen eseménytelen első 45 percet produkáltak a csapatok, ettől csak jobb lehet a folytatás.
43′ Megvan az első kapuralövés a mérkőzésen, bár ezt is csak költői túlzással nevezhetjük annak, a vendégek előtt adódik ez a kisebb lehetőség, de mire Szántaihoz ér a labda nagyon lelassul, így semmiféle problémát nem jelent a hazai kapusnak a begyűjtése.
37′ Mondhatnánk hogy taktikai csata zajlik a pályán, de nem igazán pörög egyik csapat sem, a mezőnyben gyűrik egymást a felek.
30′ Fél óra elteltével elvégezheti első szögletét a Szeged-Grosics, Király Patrik tekeri be a sarokrúgást, de a rövid saroknál felszabadítanak a vendégek, így nem alakul ki komolyabb helyzet.
23′ Talán a hétköznapi időpont teszi, de egyelőre nem kápráztatja el a két csapat a közönséget, a mezőnyben zajlik a játék, a Mosonmagyaróvár továbbra is fegyelmezetten és szervezetten zár védekezésben, ezt a reteszt pedig nehéz feltörni.
16′ Kényszerű csere a vendégeknél, a Mosonmagyaróvár legeredményesebb gólvágóját Laki Balázst kell lecserélni, a helyére Mahir Jasarevic érkezik.
11′ A Mosonmagyaróvár neve mellé beírhatunk egy szögletet, de ebből semmilyen veszély nem alakult ki és összességében elmondható, hogy egyik csapat sem tudott még csak kisebb lehetőséget sem kidolgozni, a két tizenhatos között zajlik a játék.
5′ Tapogatózó játék zajlik a pályán, a vendégek jól zárják le a területeket a Szeged-Grosics elől, egyelőre a középpályán jár a labda.
1′ Elkezdődött a találkozó, a hazaiak kezdték a mérkőzést, a vendég csapat kék-fehérben, míg a Szeged-Grosics fekete nadrágban és kék mezben lép pályára.
Hozzászólások:
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. MTK BUDAPEST 59
02. BUDAFOKI MTE 54
03. VASAS FC 47
04. AQVITAL FC CSÁKVÁR 43
05. BFC SIÓFOK 42
06. WKW ETO FC GYŐR 41
07. GYIRMÓT FC GYŐR 38
08. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 35
09. FC AJKA 35
10. SOROKSÁR SC 35
11. BUDAÖRS 34
12. SZEGED-CSANÁD GROSICS 34
13. DOROGI FC 33
14. KAZINCBARCIKA 33
15. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 32
16. SZOLNOKI MÁV FC 31
17. SZOMBATHELYI HALADÁS 30
18. DUNA ASZFALT TLC 26
19. VÁC FC 12
20. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 0

Partnereink