Sajtótájékoztatót tartottunk

s1.jpg
8 nap 3 meccs: 2 bajnoki + 1 kupa. Ezekről beszélt vezetőedzőnk, Dr. Dobos Barna és játékosaink, Varga Szabolcs és Jovanovic Aleksandar a sajtónak.

Vasárnap 17 órától a Szolnok vendége lesz a Szeged-Csanád Grosics Akadémia a Merkantil Bank Liga NB II. 8. fordulójában. A Szolnokot a felkészülés során legyőztük, de a bajnoki teljesen más lesz. A Szolnok jelenleg a tabella 2. helyén áll. Szerdán, a Szent Gellért Fórumban, a Gyirmót csapatát fogadjuk, szintén a hazai pontvadászat keretein belül, majd jövő hétvégén a MOL Magyar Kupa sorozatot is megkezdi csapatunk, a Veszprém ellen, idegenben.

Dr. Dobos Barna : „Nagyon jót tett a csapatnak, hogy végre sikerült az első győzelmet megszereznünk. Bár két csapattal is feljutottam az élvonalba, pályafutásom egyik legnagyobb győzelmének tartom, hogy sikerült a negatív sorozatból kijönnünk. A Siófok elleni mérkőzés során 5-6 ember dőlt ki kisebb-nagyobb sérüléssel, de többségük szerencsére már ismét hadra fogható. A tabellán elfoglalt pozíciója is mutatja, hogy a Szolnok egy egységes együttes. Éppen a helyezések miatt mondom, hogy szeretnénk meglepetést okozni.”

s2.jpg

Varga Szabolcs: „Személy szerint rám nagyon jó hatással volt, hogy győztes gólt szerezhettem a Siófok ellen, mivel voltak már helyzeteim a korábbi találkozókon is, úgyhogy ez nagyon kellett, de nem csak nekem, az egész csapatnak. Remélem, hogy ezzel a győzelemmel el tudunk indulni felfelé.”

Jovanovic Aleksandar: „Nagyon fontos volt a három pont megszerzése a Siófok ellen. Ez óriási lökést fog adni nekünk. A szünet is jókor jött, hogy kicsit összerázódjunk. Nekünk most minden következő találkozó olyan lesz, mint egy világbajnoki döntő.”

Dr. Dobos Barna reagált a MOL Magyar Kupa sorsolására is, amelyen a VLS Veszprém együttesét kaptuk.

„Nem a legszerencsésebb a sorsolásunk, hiszen kaphattunk volna megyei bajnokságban szereplő együttest is, de a realitás most az, hogy az NB III. Nyugati csoportjában elég jól teljesítő Veszprémhez látogatunk jövő héten. Nem számítok könnyű mérkőzésre. Ellenfelünknél találtak egy koronavírusos játékost, így egyelőre kíváncsian várjuk, hogy mik lesznek a fejlemények, de a találkozóval érdemben csak a Gyirmót elleni hazai bajnokit követően kezdünk el foglalkozni.”

s3.jpg

A Szolnok elleni bajnoki mérkőzésünket élőben közvetítjük vasárnap 16:55-től, de aki a helyszínen buzdítaná a kék-feketéket, őket is nagyon várjuk, hiszen a Siófok elleni győzelemből is sportszerű szurkolással vették ki a részüket, amit ezúton is köszönünk nekik!  A stream linkjét megtalálják a honlapunkon.

Hajrá Szeged!


2020/2021
Merkantil Bank Liga NB II.
2021.01.31. vasárnap, 13:00
ST. LŐRINC KFT./SZEGED-CSANÁD GROSICS
Kozármislenyi Stadion
2020/2021 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. DVSC 48
02. PÉCSI MFC 40
03. BUDAÖRS 39
04. VASAS FC 39
05. GYIRMÓT FC GYŐR 35
06. SZOMBATHELYI HALADÁS 33
07. SOROKSÁR SC 32
08. SZOLNOKI MÁV FC 32
09. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 30
10. WKW ETO FC GYŐR 29
11. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 29
12. FC AJKA 26
13. BFC SIÓFOK 26
14. SZEGED-CSANÁD GROSICS 25
15. KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC 25
16. ST. LŐRINC KFT. 24
17. KAZINCBARCIKA 22
18. DOROGI FC 20
19. AQVITAL FC CSÁKVÁR 19
20. DEAC 12

Partnereink