Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Kapusok karanténban

kapusokk.jpg
NB II-es csapatunk kapusai jól vannak, csak egy kis hiánybetegségben szenvednek: meccshiányban!

Három kapus van jelenleg a Szeged-Csanád Grosics Akadémia keretében. Ők általában elválaszthatatlanok voltak, főleg edzésen. Mióta azonban véget értek a közös tréningek, három felé ágazott az ő útjuk is. Továbbra is közös pont azonban a kapusedző, Bagdi Ferenc.

Bagdi Ferenc: „Jól vagyunk és folyamatos kapcsolatban vagyunk annak ellenére, hogy fizikailag különböző helyeken tartózkodunk. Mindenki próbálja elvégezni a csapat részére előírt penzumokat, és a lehetőségeikhez mérten tudnak kapusspecifikus edzésekkel megtörni a monotonitásukat. Alex (Aleksic Branimir) az utolsó közös edzést követően hazautazott Szerbiába, ahol 28 napos karanténba kellett vonulnia, vagyis otthon maradt. Levi (Szántai Levente) a mezőnyjátékosokhoz hasonló egyéni edzéstervet  tudja csinálni. Janó (Takács János) van a lehetőségekhez képest a legkevésbé rossz helyzetben, hiszen Ő Sándorfalván, a műfüves pályán, szülői segítséggel tud kapus specifikus gyakorlatokat is végezni.”

A kapusok is küldik az edzéssel kapcsolatos eredményeiket a stábnak, ahol elemzik, majd ahhoz alakítják a következő heti tervet. Joao Janeiro odafigyel, hogy a játékosok motiváltak legyenek és a csapat folyamatos kapcsolatát is egy praktikus ötlettel oldotta meg.

Bagdi Ferenc: ” Nem szabad letargiába esni, minden napra kell feladat, ami leköti, a figyelmet. Mindenki érzi, hogy ez egy új és eddig ismeretlen helyzet, amikor improvizálni kell. Nem féltem a játékosokat és a kapusainkat sem. Szerintem nem várták még ennyire az első edzést! Úgy gondolom, nem jó ha rágörcsölve várjuk a szezon hajráját, főleg, hogy még nem is tudjuk, hogy zárul a szezon, lesznek-e meccsek egyáltalán. Rengeteg dologra mondtuk eddig, hogy nincs rá időnk. Most van.Sok türelmet és otthonmaradós Húsvéti Ünnepet Mindenkinek!!!!


Hozzászólások:
2020/2021
Merkantil Bank Liga NB II.
2020.08.09. vasárnap
SZEGED-CSANÁD GROSICS/ST. LŐRINC KFT.
Szent Gellért Fórum
2020/2021 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. DVSC 6
02. FC AJKA 6
03. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 6
04. SZOMBATHELYI HALADÁS 4
05. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 4
06. SZOLNOKI MÁV FC 4
07. PÉCSI MFC 3
08. GYIRMÓT FC GYŐR 3
09. ST. LŐRINC KFT. 3
10. BUDAÖRS 3
11. SOROKSÁR SC 3
12. DOROGI FC 3
13. VASAS FC 2
14. SZEGED-CSANÁD GROSICS 1
15. WKW ETO FC GYŐR 1
16. KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC 1
17. KAZINCBARCIKA 1
18. AQVITAL FC CSÁKVÁR 1
19. DEAC 0
20. BFC SIÓFOK 0

Partnereink