Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

A Fórumban maradt a vándorserleg az Adventi Kupán!

avatar.jpg
A házigazda Szeged-Csanád GA edzői, dolgozói alkotta csapat győzött, de mindenki nyert!

Hagyományteremtő céllal gyűltek össze a Szent Gellért Fórum tornacsarnokában a Szegedi Ultras (a szegedi B-közép), a helyi Média képviselői, a Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség irodáján dolgozók és a házigazda klubnál dolgozók,( elsősorban edzőkből) álló együttesei. Az Ultrák feldíszítették a csarnok lelátóját is, és megteremtették a kellő hangulatot.

csoport.jpg

fociakcio.jpg

A lelátón ott voltak az NB II-es csapatból is néhányan (pl.: Oláh Gergő, Bitó Martin, Varga Szabolcs, Takács János), így velük is lehetett találkozni, közös képet készíteni, beszélgetni.

szabiek.jpg

 

A körmérkőzéses rendszerű tornán mindenki játszott mindenkivel. Az 5+1 fős csapatok a kispályás labdarúgás szabályai alapján, 25 perces mérkőzéseket vívtak egymással. Végig sportszerűen, a barátság jegyében.

Eredmények:  MÉDIA :  SZEGEDI EDZŐK 0:2, CS.M.L.SZÖVETSÉG : ULTRAS 1:3, SZEGEDI EDZŐK : CS.M.L.SZ.SZÖVETSÉG 7:1, ULTRAS:MÉDIA 0:4, SZEGEDI EDZŐK:ULTRAS 7:2, MÉDIA : CS.M.L.SZ.SZÖVETSÉG 6:4

szcsga.jpg

A végén hetesrúgó verseny is volt, (a kapuban végig Bagdi Ferenc, a felnőtt csapat kapusedzője állt), amelyen az első három helyezett tavaszra érvényes bérletet kapott a Szeged-Csanád GA hazai mérkőzéseire, a győztes ezen felül egy labdát, a második helyezett pedig egy Szeged-Csanád GA logójával díszített telefontokot.

Az LV Sport jóvoltából szurkolói mezeket, játékosmezeket, labdákat és telefontokot is lehetett venni, sokan éltek is a lehetőséggel, hogy karácsony előtt még beszerezzék a klub emblémájával ellátott ajándékokat.

fanshop.jpg

Nógrádi Tibor, a Csongrád Megyei Labdarúgó Szövetség elnöke, elmondta a díjátadón, hogy szeretné, ha egy hagyomány indulna most útjára és minden évben, Advent utolsó vasárnapján összejönnének a szegedi labdarúgásban dolgozók és szimpatizánsaik, hogy stílszerűen, focival ünnepeljenek!

nogradit.jpg


Hozzászólások:
2020/2021
Merkantil Bank Liga NB II.
2020.08.09. vasárnap
SZEGED-CSANÁD GROSICS/ST. LŐRINC KFT.
Szent Gellért Fórum
2020/2021 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. DVSC 6
02. FC AJKA 6
03. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 6
04. SZOMBATHELYI HALADÁS 4
05. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 4
06. SZOLNOKI MÁV FC 4
07. PÉCSI MFC 3
08. GYIRMÓT FC GYŐR 3
09. ST. LŐRINC KFT. 3
10. BUDAÖRS 3
11. SOROKSÁR SC 3
12. DOROGI FC 3
13. VASAS FC 2
14. SZEGED-CSANÁD GROSICS 1
15. WKW ETO FC GYŐR 1
16. KAPOSVÁRI RÁKÓCZI FC 1
17. KAZINCBARCIKA 1
18. AQVITAL FC CSÁKVÁR 1
19. DEAC 0
20. BFC SIÓFOK 0

Partnereink