Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Ezüstérmes lett az U12

img-2139.jpg
A két legkisebb korosztály számára már befejeződött az idény.

Az U12-es csapatunk megnyerte a rangadót az Orosháza ellen, ezzel bebiztosította második helyét a bajnokságban. Kovács Péter tanítványai kereken 100 rúgott góllal zárták az idényt, és 56 pontot gyűjtve végeztek a dobogó második fokán.

Az U13-asok vereséget szenvedtek a szezonzárón, így 34 ponttal, a hetedik helyen fejezték be a bajnokságot.

MLSZ U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-Keleti csoport, 26. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - Orosházi MTK-ULE 1913 4-0
Szeged-Grosics Akadémia B: Balogh Csaba – Kovács Botond, Csiszár Máté, Osvald Balázs, Köteles Máté – Grezsa Balázs, Árva Zalán, Gáti Ádám – Mádi Szabolcs. Cserék: Ferenczi Zsombor, Denucz Dániel, Litauszki Nolen, Kócsó Zalán, Monostori Márk, Tóth Dániel. Edző: Kovács Péter.  
Gólszerzők: Mádi Szabolcs (2), Árva Zalán, Grezsa Balázs

Kovács Péter: - A bajnokság utolsó mérkőzésén a csapat minden egészséges tagja játéklehetőséget kapott, ugyanis szerettük volna, hogy együtt zárjuk le ezt az idényt. Örülök, hogy mindenki a saját képességeinek megfelelően kivette a részét a mai győzelemből, és külön örülök annak, hogy mindezt nagyszerű játékkal sikerült elérni. Különösen az első félidőben voltunk meggyőzőek: nagyon sokat volt nálunk a labda, szépen körbeadogattuk az ellenfelet és folyamatosan veszélyt jelentettünk a kapura. Jó volt nézni, ahogyan ma is, szó szerint, játszották a gyerekeink a focit! Örülök annak, hogy a srácok mérkőzésről-mérkőzésre képesek voltak megvalósítani azt, amit mindig is elsődleges célként jelöltünk meg számukra, azaz mindenhol, mindenki ellen kezdeményezni és támadni, függetlenül az ellenféltől vagy a mérkőzés tétjétől. Az egész idényben a csapat összes tagja nagyszerű partner voltak a közös munkához, amiért nagyon nagy dicséret és köszönet jár mindenkinek! Nagy Attila kollégámmal együtt gratulálunk a gyerekeknek a bajnokságban mutatott játékukhoz és az elért 2. helyezéshez!

MLSZ U13-as bajnokság, I. osztály, Dél-Keleti csoport, 26. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - Orosházi MTK-ULE 1913 2-4
Szeged-Grosics Akadémia B: Tenerand Kevin - Csehó Zsolt, Boda Levente, Sári Bálint, Szabó Dávid - Milenkovici Nemania, Mikó Vince, Sirokmán Dominik - Farkas Patrik, Gera Bence, Patkós Roland. Játszott még: Baltás Benedek, Simon Marcell, Gál Patrik, Viola László. Edzők: Zemkó Viktor, Horváth Zoltán.
Gólszerzők: Csehó Zsolt, Gera Bence.

Horváth Zoltán: - Az utolsó mérkőzésünk volt a bajnokságban, jól láthatóan fáradtak már a fiúk. Sajnos nagyon tompák voltunk a mai napon is, lassan játszottunk. A párharcokat alig vállaltuk fel, ráadásul ezúttal rengeteg labdaátvételi hiba is volt, ilyenből két gólt is kaptunk. Egész idényben kevesen voltunk, nem alakult ki versenyhelyzet, ez látszódott az edzésmunkán is az utóbbi időben. A fiúknak is elmondtuk, hiába a technikai tudásuk, ez a teljesítmény ebben a bajnokságban  kevés akaraterő és harcosság nélkül. A végét kicsit elrontottuk, de a tavaszi szezon több mérkőzése biztató volt, ezért kollégámmal együtt gratulálunk a játékosainknak!

 

U14-es csapatunk a makói akadályt is sikerrel vette, és amennyiben június elsején legyőzi a SZEOL SC-t, akkor biztosan bajnok.

Az U15-ösök huszonötödik bajnokijukat is megnyerték.

MLSZ U14-es bajnokság, II. osztály, Dél-Keleti csoport, 25. forduló

Maros-menti UFC - Szeged-Grosics Akadémia B 1-5 (1-3)
Makó, vezette: Kasza László (Szabó Molli, Kozák Tibor).
Szeged-Grosics Akadémia B: Kőrösi (Kovách) - Murár (Karácsonyi), Kovács P., Szalai, Horváth Z. (Forgó), Molnár M., Sahin-Tóth, Jójárt, Bácsi, Arany (Mikó), Gál (Kószó). Edző: Dürgő Péter.
Gólszerzők: Arany (3), Sahin-Tóth (2).

Dürgő Péter: - A kért dolgokból keveset láttam viszont a pályán. Sajnos az utóbbi másfél hétben erősen akadozik a játékunk. Koncentrálnunk kell, hogy ez a hajrára megváltozzon.

MLSZ U15-ös bajnokság, II. osztály, Dél-Keleti csoport, 25. forduló

Maros-menti UFC - Szeged-Grosics Akadémia B 0-9 (0-4)
Makó, vezette: Szabó Molli (Kozák Tibor, Kasza László).
Szeged-Grosics Akadémia B: Nagy B. - Laczi, Suták (Olasz), Ádám (Dancsok), Papp Á., Rádai, Indre, Fődi (Abou-Abdo), Szűcs T., Berger, Kiss D. Edző: Szilágyi Zsolt.
Gólszerzők: Papp Á. (2), Rádai (2), Fődi (3), Berger, Dancsok.

Szilágyi Zsolt: - Összességében a srácok nagyon felszabadultan játszottak. Szép támadásokat vezettünk, és nagyszerű gólokat lőttünk. Csapatszinten van hiányérzetem, de az eredménnyel elégedett vagyok.

 

U17-es csapatunk számára kézzel fogható közelségbe került a bajnoki cím, miután legyőzték a Maros-menti UFC-t: ha Orosházán is nyerni tudnának a srácok, akkor az utolsó forduló eredményeitől függetlenül megszerzik az aranyérmet

U19-eseink az ezüstéremért küzdhetnek meg a hátralévő két fordulóban: legközelebb vasárnap 12 órától Orosházán lépnek pályára.

MLSZ U17-es bajnokság, III. osztály, Dél-Keleti csoport, 25. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - Maros-menti UFC 12-0 (3-0)
Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Szabó László (Juhász Szabolcs Olivér, Aczél Tibor).
Szeged-Grosics Akadémia B: Sági (Ásós) - Nagy M., Csehó (Horváth L.), Vajda, Dobronoky, Holcsik (Kapic), Tóth N. (Suták), Csizmadia (Bakró-Nagy), Masa, Ábrahám, Gulyás. Edző: Ioan Patrascu.
Gólszerzők: Dobronoky (6), Holcsik (3), Csizmadia, Bakró-Nagy, Horváth L.

Ioan Patrascu: - A vártnál nehezebben indult a játékunk. A szünet után feljavultunk, a neheze azonban csak ezután következik. Bízom a csapat egységében és győzni akarásában!

MLSZ U19-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 25. forduló

Szeged – Grosics Akadémia „B” – Maros - Menti UFC 6-3 (3-2)
Szeged-Kiskundorozsma, vezette: Gargya Balázs Gábor (Kádár Németh Zoltán, Burzon Márk).
Szeged-Grosics Akadémia B: Piegel – Jójárt (Varga), Vincze, Kiss , Suhajda, Angeli, Torda, Papp, Kovács P., Mészáros (Kovács Zs.), Kelemen. Edző: Jenei Péter.
Gólszerzők: Kelemen (4), Kovács Zs., Jójárt.

Jenei Péter: - A feladatott ezen a mérkőzésen teljesítette a csapat és a végső cél eléréséhez sem kell már sok.


Hozzászólások:
2019/2020
Merkantil Bank Liga NB II.
ma, 19:00
GYIRMÓT FC GYŐR/SZEGED-CSANÁD GROSICS
ALCUFER Stadion
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. WKW ETO FC GYŐR 9
02. AQVITAL FC CSÁKVÁR 9
03. BUDAFOKI MTE 6
04. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 6
05. DUNA ASZFALT TLC 6
06. SZOLNOKI MÁV FC 6
07. DOROGI FC 6
08. BFC SIÓFOK 5
09. MTK BUDAPEST 4
10. BUDAÖRS 4
11. KAZINCBARCIKA 4
12. SOROKSÁR SC 4
13. SZEGED-CSANÁD GROSICS 4
14. VASAS FC 3
15. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 3
16. SZOMBATHELYI HALADÁS 3
17. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 1
18. GYIRMÓT FC GYŐR 1
19. FC AJKA 0
20. VÁC FC 0

Partnereink