Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Fordított és nyert a Szeged-GA Dunaújvárosban

Megtartotta ötpontos előnyét Joao Janeiro csapata a tabella élén.

NB III Közép csoport, 26. forduló

Dunaújváros-Szeged-Grosics Akadémia 1-2 (1-2)
Dunaújváros, vezette: Szommer Attila (Varga Gábor, Tinnyei Zsolt).
Dunaújváros: Pokorni - Kis B., Puskás, Mundi, Dorogi, Horváth K., Tóth T., Szepessy, Sándor, Hompót, Tapiska. Edző: Lőrincz Emil.
Szeged-Grosics Akadémia: Alekszics - Tóth G., Germán, Pászka, Zvara, Farkas M., Oláh G., Zabari, Achim, Andorka, Popin. Edző: Joao Janeiro.
Gól: Tóth T. (20.), ill. Andorka (26.), Tóth G. (30.).

 


Online közvetítés:
DUNAÚJVÁROS
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA
1
2
időpontesemény
VÉGEFordít, és nyer a Szeged-Grosics Akadémia Dunaújvárosban, ezzel megtartja ötpontos előnyét a tabellán!
91.percHárom perc a ráadás.
90.percSárga itt, sárga ott: Kis tart oda Popinnak, majd Zvara késett egy ütemet egy belépőnél.
78.percZabari helyett Coroian áll be a Szeged-GA-ba.
73.percAlekszics kap egy sárgát.
69.percPászka távoli lövése megy nem sokkal mellé: még húsz perc, de egyelőre jól alakul a Szeged-GA sorsa.
63.percZabari kapja az első szegedi sárgát.
59.percGermán lépne ki, viszont Puskás lerántja őt hátulról - villan is a sárga.
57.percTóth Tibor lövésébe Zabari ér bele, és majdnem így lesz jó - a visszapattanó labda sem veszélytelen, de végül kirúgással jöhet a Szeged-GA.
53.percGermán remekül mozgatja a csapatot: a mai napon is a kapitányi karszalagot viselő játékos rendre remek passzokkal jelentkezik. Andorka viszont egy röviden hazaadott labdára próbál meg lecsapni, de csak megzavarni tudja a kapust.
46.percFolytatódik a meccs.
SzünetVéget ér az első félidő: szerencsére sikerült hamar fordítania a Szeged-GA-nak, amely így 45 percet követően vezet.
44.percFarkas indítását Zabari kapásból vállalja el: Pokorni akrobatikus mozdulattal, bravúros védést mutat be: marad az 1-2!
41.percHosszú idő után egyhazai lehetőség: szerencsére Szepessy ezt fölé rúgja.
38.percZvara ellen szabálytalankodnak, így egy jó helyről végezhet el szabadrúgást a Szeged-GA. A kísérlet azonban Pokorni kezébe érkezik.
34.percZvara beadása megy el a társak előtt - majd ismét be tudja szorítani ellenfelét a Szeged-GA, azonban a kapu előtti megoldások egyelőre pontatlanok a szegediek részéről.
30.percGÓÓÓÓL! Fordít a Szeged-GA, Tóth Gábor! Micsoda meccs! Egy szöglet után Tóth Gábor emelkedik a legmagasabbra, és becsúsztatja a labdát a hazai kapuba, már 1-2!
29.percGermán, ezért de kár! Óriási helyzet volt, csak az üres kapu volt vele szemben egy beadás után, de nincs bent a labda, marad az 1-1.
26.percGÓL! Itt az egyenlítés! Szerencsére hamar jön a válasz, Andorka! A csatár befűzi a védőket, és okosan a kapus mellett elgurítja, 1-1!
20.percGól, vezet a Dunaújváros! Eddig alig volt lehetősége a hazaiaknak, most viszont egy bedobást után Tóth Tibor fejesével előnyben a hazai csapat, nem figyelt a szegedi védelem!
16.percZabari íveli be középre a bal oldalról, de Popinnak ez hosszú, és Andorka sem éri el. Újabb centerezés, most Achim tekeri középre, Popinnak ez már jobb - fejese azonban centikkel megy el a kapufa mellett.
11.percEgy vendég-szöglet után kontrázhatna a Dunaújváros, de Zvara vissza tudja szerezni, és továbbra is presszingelni tud a Szeged-GA. Dorogi kapja a meccs első sárgáját, aki odarúg Pászkának.
5.percAndorka távolról lő - ez az esős talajon jelenthet különbséget, ugyanis rendesen érkezik az égi áldás a dunaújvárosi pályára. A Szeged-GA beszorítja ellenfelét az első percekben.
3.percPopin kap egy jó ívelést Zabaritól, azonban egyből odalépnek rá, és a védők gyűrűjében nem tud ezzel kapura fordulni.
1.percKöszöntjük olvasóinkat, a hazaiak kezdték a villanyfényes találkozót! A Dunaújváros pirosban, a Szeged-GA fehérben játszik ma.
Hozzászólások:
2019/2020
Merkantil Bank Liga NB II.
ma, 19:00
GYIRMÓT FC GYŐR/SZEGED-CSANÁD GROSICS
ALCUFER Stadion
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. WKW ETO FC GYŐR 9
02. AQVITAL FC CSÁKVÁR 9
03. BUDAFOKI MTE 6
04. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 6
05. DUNA ASZFALT TLC 6
06. SZOLNOKI MÁV FC 6
07. DOROGI FC 6
08. BFC SIÓFOK 5
09. MTK BUDAPEST 4
10. BUDAÖRS 4
11. KAZINCBARCIKA 4
12. SOROKSÁR SC 4
13. SZEGED-CSANÁD GROSICS 4
14. VASAS FC 3
15. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 3
16. SZOMBATHELYI HALADÁS 3
17. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 1
18. GYIRMÓT FC GYŐR 1
19. FC AJKA 0
20. VÁC FC 0

Partnereink