Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Joao Janeiro: minden labdáért meg kell küzdenünk!

janeiro-joao-pedro-vezetoedzo.jpg
Nincs fontosabb vagy kevésbé fontos játékos Joao Janeiro vezetőedző számára. A szakember mindezt annak kapcsán mondta el, hogy a Szeged-Grosics Akadémia paksi győzelmével újra az élen áll. A portugál tréner nem titkolta, nehéz meccsre számít vasárnap, a Kecskemét ellen, mert soros ellenfelünk remek formába lendült. Hangsúlyozta, nekünk a saját játékunkat kell játszanunk, keményen meg kell küzdenünk minden labdáért.

- Milyennek látta  a Paks II elleni találkozót? Az összefoglalóból az derült ki, hogy kevés gólhelyzet alakult ki, és nem jött össze könnyen a siker!
- Minden győzelem nehéz, vagy ha nem, az attól függ, milyen az ellenfél, mert persze nem egyedül játsszuk a játékot. Ebben az esetben a Paks az első csapatból is hozott játékosokat, de volt karakterünk, és jó volt a gárda hozzáállása is.

- Andorka Péter most két meccsen két győztes gólt szerzett, a korábbi időszakában viszont kevesebbszer talált be. Minek köszönhető az, hogy ilyen gólerőssé vált?
- Andorka, Germán, Popin, Máté vagy Cigan és minden más játékos számára, akik gyakran kerülnek helyzetbe, fontos a gól. Számomra nincs kevésbé fontos játékos, és az sem számít fontosabbnak, aki a gólt szerzi. Ha Andorka gólt szerzett, az a kemény csapatmunka eredménye. Mielőtt ő a kapuba talált, négy másik játékos tett azért, hogy hozzá kerüljön a labda, és eredményes lehessen. Mindenesetre boldog vagyok Andorka miatt, mert keményen dolgozik a csapatért, és az a személyes jutalma, hogy gólt szerzett!

- Mit vár a következő meccstől a Kecskemét ellen?
- A Kecskemét sokat javult, a tavaszi szezonjukról mindent elmond a statisztika, hiszen nyertek a Dunaújváros, a Paks, a Hódmezővásárhely ellen, és döntetlent játszottak a Szentlőrinccel. Még egyszer mondom, nagyon sokat javultak, így ez már nem az a csapat, amelyik a bajnokság elején volt. Nekünk a saját utunkat kell járnunk, játszani a saját játékunkat. Vasárnap kemény meccsre számítok! A meccsen saját alapelveinket kell alkalmaznunk, és küzdenünk kell minden labdáért, az utolsó verejtékig!


Hozzászólások:
2019/2020
Merkantil Bank Liga NB II.
2019.10.27. vasárnap, 17:00
SZEGED-CSANÁD GROSICS/DUNA ASZFALT TLC
Szent Gellért Fórum
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. MTK BUDAPEST 27
02. AQVITAL FC CSÁKVÁR 24
03. GYIRMÓT FC GYŐR 23
04. BUDAFOKI MTE 22
05. WKW ETO FC GYŐR 22
06. BFC SIÓFOK 21
07. VASAS FC 17
08. SZEGED-CSANÁD GROSICS 16
09. FC AJKA 15
10. SOROKSÁR SC 14
11. KAZINCBARCIKA 14
12. DUNA ASZFALT TLC 13
13. DOROGI FC 13
14. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 12
15. SZOMBATHELYI HALADÁS 12
16. SZOLNOKI MÁV FC 11
17. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 10
18. BUDAÖRS 9
19. VÁC FC 5
20. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 0

Partnereink