Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Paks II. - Szeged-GA 0-1

Fontos három pontot szerzett a Szeged-GA Pakson.

NB III Közép csoport, 22. forduló

Paksi FC II. - Szeged-Grosics Akadémia 0-1 (0-0)
Paks, 50 néző. Vezette: Jakab Géza (Mohos Milán, Baráth Noémi).
Paks II.: Rácz G. - Berdó, Báló, Lőrincz, Bognár, Opavszky, Szalai, Adamcsek, Bartha (Györgye, 63.), Nagy Á., Süvöltös (Pál, 86.). Edző: Tököli Attila.
Szeged-GA: Alekszics - Tóth G., Germán, Pászka, Zvara (Coroian, 6.), Farkas M., Cigan, Oláh G. (Popin, 78.), Erdei (Zabari, 69.), Achim, Andorka. Edző: Joao Janeiro.
Gól: Andorka (87.).
Sárga lap: Nagy Á. (92.), ill. Coroian (7.), Tóth G. (54.), Pászka (88.).
Kiállítva: Bognár (64.), ill. Germán (94.).


Online közvetítés:
PAKSI FC II.
SZEGED-GROSICS AKADÉMIA
0
1
időpontesemény
VÉGEFeszült meccsen arat fontos győzelmet a Szeged-Grosics Akadémia!
96.percMég egy szabadrúgás, amit a kapu elé ívelhetnek a hazaiak: végül Szalai elé csorog a labda, de lövése pont középre megy, fogja Alekszics.
94.percKiállítás ez is! Az előbbi szituáció után dulakodás alakul ki, végül Germánt kiküldi a játékvezető!
92.percPopin kap egy csomagot Nagy Ádámtól - csak a sárga kerül elő.
90.percBerdót kell ápolni - aligha húzza az időt a Paks II., viszont így is eltelik pár perc. Négy minutum a ráadás.
88.percPászka kap lapot.
87.percANDORKA! GÓL! Vezet a Szeged-GA! A sok kihagyott lehetőség után ez most bent van, Andorka bombájával megvan az előny!
86.percHazai csere: Süvöltös helyett Pál áll be a Paks II.-be. Még négy perc, a hazaiaknak innentől csak egy céljuk lehet.
81.percGermán játssza meg remekül Achimot, de mire lövésre lendülne a lába, már kirúgják előle.
78.percKihasználja harmadik cserelehetőségét is Joao Janeiro: Oláh helyett Popin áll be.
74.percOláh vállal el egy lecsorgót, de kapáslövése pont középre érkezik. Picit leült a meccs, a kiállítás óta a Paksnak érthetően kiváló eredmény lenne a döntetlen.
69.percSzegedi csere: Zabari váltja Erdeit. Oláh végül szerencsére folytatni tudja a meccset.
64.percKiállítás! Megfogyatkoznak a hazaiak, Bognárnak kell idő előtt lemennie - mert hátulról szándékosan megrúgta Oláh Gergőt. Emberelőnyben a Szeged-GA, miközben Oláht is ápolni kell.
63.percHazai csere: Bartha helyére Györgye érkezik a Paks II.-be.
61.percCoroian egy lecsorgót kapásból lő rá, de elzúg a kapu mellett - egyre több a szegedi kísérlet, viszont továbbra sincs gól.
59.percGermán lőhet jó helyről szabadot: viszont ez sem megy eléggé sarokra. Nem sokkal később fejjel veszélyeztet a szegediek hetese, de ez elkerüli a kaput.
54.percTóth sárgul be a Szeged-GA-ból, aki reklamálásért kap sárgát.
51.percAdamcsek egy kavarodás után lőhet - de elkerüli a kaput a kísérlete. Egy veszélyes szabadrúgás, de a hazaiak védelme kibombázza a labdát.
46.percA Paks kezdte a második félidőt. Zvara úgy tűnik, bokasérülést szenvedett, remélhetőleg ez nem jár hosszabb kihagyással. Erdei lövése nyitja a második félidőt, de Rácz fogja.
SzünetEseménydús első félidő, viszont nincs gól az első 45 perc után.
45.percAlekszics! Bravúr a kapustól, egy közeli lövésbe tud belekapni remek mozdulattal. Egy perc hosszabbítás az első félidő végén.
44.percAndorka, majd Pászka kerül helyzetbe: előbbi hiába ugrik ki ígéretes lehetőségben, megállítja a partjelző zászlaja, majd utóbbi bombája nem sokkal megy el a felső sarok mellett.
42.percEbben több volt: Oláh passzával Germán lódulhatott meg, de életerős lökete elzúg a keresztléc fölött.
38.percAdamcsek most le tud fordulni Farkasról, és kapura is tud lőni: veszélyesnek tűnt, de szerencsére nem volt szükség Alekszicsre.
35.percCigan remekül kanyarít középre, de nincs érkező - kár ezért. Viszont a Paks igyekszik kihasználni az így felszabadult területet, megint Farkas mentésére van szükség egy kontra után.
31.percEz már közel volt... Pászka bombája után a kapus nem tudja megfogni a labdát, a kipattanóra érkezik Erdei, aki lőne, viszont hátulról meglökik - nincs viszont ítélet, a labda pedig a kapu fölött köt ki. A túloldalon már Farkasra van szükség, ugyanis túljutott a labda Alekszicsen egy fejes után, de Farkas kivágja a labdát! Megélénkült a meccs!
27.percEz szép volt, Andorka sarokkal igyekezett megjátszani Cigant, de Rácz Gergő jól jön ki, és kiüti a labdát - majd Andorka faultja után paksi szabadrúgással folytatódik a meccs.
25.percBartha és Oláh a két játékos, aki egy-egy átlövéssel próbálkozik - viszont egyikőjük sem jár szerencsével. Adamcsek már közelebb jár, de ő sem talál kaput.
21.percElőször a meccs során tudja igazán beszorítani az ellenfelét a Szeged-GA: a hazaiak nehezen tudnak kijönni a tizenhatosukról, viszont a sűrű embertömegben nem talál rést egyelőre Joao Janeiro csapata.
17.percKét veszélyes szögletet is elvégezhetnek a hazaiak, de Farkas Márkék is stabil lábakon állnak hátul.
14.percPászka ér be egy hosszúnak tűnő labdát, majd a kifejelt centerezését Tóth kapásból lövi kapura: középre jön a labda, ezt fogja a hazaiak kapusa.
11.percEgy veszélyes szegedi szöglet, Germán lövésébe álltak bele - a kifejelt labdából pedig már a Paks indulna, de Oláh mutat be fontos szerelést. Erdei ívelne ismét középre, de ez sem talál társat, betömörül a saját tizenhatosára a Paks II.
7.percA frissében beállt Coroian viszont azonnal megkapja a figyelmeztetést, mivel engedély nélkül lépett pályára.
6.percCserélni is kell: Coroian áll be Zvara helyett.
3.percZvarának rúgnak oda hátulról: ápolni is kell a Szeged-GA téli igazolását, aki úgy tűnik, nem is tudja folytatni sajnos!
1.percA Szeged-GA kezdte a meccset. Rögtön indítják Pászkát, de Cigannak való továbbítása rövid, a hazai védők résen vannak.
Hozzászólások:
2019/2020
Merkantil Bank Liga NB II.
ma, 19:00
GYIRMÓT FC GYŐR/SZEGED-CSANÁD GROSICS
ALCUFER Stadion
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. WKW ETO FC GYŐR 9
02. AQVITAL FC CSÁKVÁR 9
03. BUDAFOKI MTE 6
04. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 6
05. DUNA ASZFALT TLC 6
06. SZOLNOKI MÁV FC 6
07. DOROGI FC 6
08. BFC SIÓFOK 5
09. MTK BUDAPEST 4
10. BUDAÖRS 4
11. KAZINCBARCIKA 4
12. SOROKSÁR SC 4
13. SZEGED-CSANÁD GROSICS 4
14. VASAS FC 3
15. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 3
16. SZOMBATHELYI HALADÁS 3
17. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 1
18. GYIRMÓT FC GYŐR 1
19. FC AJKA 0
20. VÁC FC 0

Partnereink