Ez a weboldal sütiket (cookie-kat) használ a jobb felhasználói élmény érdekében. Bővebb információ.

Hibátlan hétvége az utánpótlásban

Minden korosztályos csapatunk győzött, csupán két gólt kaptunk.

U12-es és U13-as csapatunk számára sikerült a javítás a békéscsabai vereséget követően, és mindkét korosztályos együttesünk győzni tudott a Kiskunhalas ellenében.

MLSZ U12-es bajnokság, I. osztály, Dél-Keleti csoport, 18. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - Kiskunhalasi Szilády RFC 4-0

Szeged-Grosics Akadémia B: Balogh Csaba – Koncz Dávid, Árva Zalán, Csiszár Máté, Kovács Botond – Grezsa Balázs, Litauszki Nolen, Zelizi Gergő – Tóth Dániel. Cserék: Kovács Botond, Denucz Dániel, Muskó Gergely, Osvald Balázs, Mádi Szabolcs, Gáti Ádám. Edző: Kovács Péter.
Gól: Litauszki Nolen, Árva Zalán, Zelizi Gergő, Denucz Dániel

Kovács Péter: - Ezen a mérkőzésen az volt a cél, hogy mindenki, aki egészséges játéklehetőséget kapjon. Az első félidő tetszetős volt, a második már langyosabb játékot hozott.

MLSZ U13-es bajnokság, I. osztály, Dél-Keleti csoport, 18. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - Szilády RFC  3-0 

Szeged-Grosics Akadémia B: Tenerand Kevin - Csehó Zsolt, Boda Levente, Sári Bálint, Szabó Dávid - Mikó Vince, Milenkovici Nemania, Gál Patrik - Patkós Roland, Gera Bence, Simon Marcell. Játszott még: Farkas Patrik, Sirokmàn Dominik, Baltás Benedek. Edzők: Zemkó Viktor, Horváth Zoltán.
Gól: Gera Bence, Sirokmàn Dominik, Baltás Benedek

Horváth Zoltán: - Akadtak kisebb helyezkedési hibáink, néha az átadásokba is hiba csúszott, de ezen kívül szinte semmi gondunk nem volt. El kell ismerni, hogy az ellenfelünknél több fiatalabb játékos is volt, viszont ettől függetlenül dicséret illeti a fiúkat. Sok szép támadást vezettünk, mélységi passzaink nagy része sikeres volt, jól forgattuk a játékot, gyorsan és jól vívták meg a párharcokat a srácok. Ügyesek voltak, de nem bízhatjuk el magunkat, mert ez a jövő idényre még lehet, hogy az alapokhoz sem elég, keményen kell dolgoznunk a folytatásban!

A két korosztály április 7-én Kecskeméten folytatja a bajnokságot, az U12-esek és az U13-asok is 11 órától játszanak.

 

Az U14 és U15-ös csapatunkra városi rangadók vártak a SZEOL SC ellen: a két csapatunk egyaránt nyolc alkalommal volt eredményes, és magabiztosan hozta a maga mérkőzését.

MLSZ U14-es bajnokság, II. osztály, Dél-Keleti csoport, 17. forduló

SZEOL SC - Szeged-Grosics Akadémia 0-8 (0-3)

Szeged-Grosics Akadémia B: Kőrösi - Murár, Szabad, Szalai (Varga Z.), Horváth Z. (Forgó), Savanya (Lippai), Molnár M., Jójárt, Bácsi (Kószó), Arany (Sahin-Tóth), Gál. Edző: Dürgő Péter.
Gól: Szabad (2), Horváth Z. (2), Gál, Sahin-Tóth, Murár.

Dürgő Péter: - Az első játékrészben a múlt heti formánkat mutattuk, sok hibával játszottunk. A szünetben sikerült összekapnunk magunkat és sokkal lendületesebb játékot mutattunk.

MLSZ U15-ös bajnokság, II. osztály, Dél-Keleti csoport, 17. forduló

SZEOL SC - Szeged-Grosics Akadémia B 1-8 (1-6)

Szeged-Grosics Akadémia B: Ásós (Nagy B.) - Laczi, Olasz, Dancsok, Ádám (Suták), Papp Á., Indre, Ilyés, Szűcs, Berger, Kiss D. (Abou-Abdo). Edző: Szilágyi Zsolt.
Gól: Olasz (2), Papp Á. (3), Berger (2), Indre.

Szilágyi Zsolt: - Sajnos a múlt héten a Makó ellen mutatott jó játékot nem tudtuk hozni a SZEOL ellen. Nagyon körülményesen és enerváltan játszottunk. Sokszor bealudtunk és a kapu előtt is dekoncentráltak voltunk, sok helyzetünk maradt ki. Ettől függetlenül az akarat és küzdés látszódott a srácokon, ez külön értékelendő. Gratulálok a játékosaimnak!

Az U14-es és az U15-ös csapatunk a DAFC Szegedet fogadja a következő fordulóban: a fiatalabbak április 7-én, 9 órától, míg az idősebbek 11 órától játszanak Kiskundorozsmán.

 

Az U17-es csapatunk újabb gólzáporos győzelmet aratott: a rivális Orosházának ezzel sikerült visszavágni az októberben elszenvedett vereségért, és így pontszámban beérte riválisát korosztályos csapatunk - sőt, jobb gólkülönbségének köszönhetően meg is előzte az orosházi együttest, és már második a bajnokságban.

MLSZ U17-es bajnokság, III. osztály, Dél-Keleti csoport, 17. forduló

Szeged-Grosics Akadémia B - OMTK-ULE 8-0 (2-0)

Szeged-Grosics Akadémia B: Sági - Nagy M., Vajda, Mészáros, Kis B., Dobronoky (Csehó), Holcsik (Horváth), Csizmadia (Kapic), Masa (Tóth N.), Ábrahám, Gulyás. Edző: Ioan Patrascu.
Góll: Holcsik (4), Dobronoky (3), Kapic.

Ioan Patrascu: - Rangadóhoz méltó játékot nyújtottunk, motiváltan, fegyelmezetten, taktikusan és eredményesen játszottak a fiúk. Gratulálok a keret minden tagjának, köszönöm a szülők támogatását!

 

Az U19-esek számára ugyan az első félidő végéig szoros volt a meccs, de végül sikerült begyűjteni a három pontot.

MLSZ U19-es bajnokság, III. osztály, Dél-keleti csoport, 17. forduló

Szeged – Grosics Akadémia B – OMTK-ULE 6-1 (2-1)

Szeged-Grosics Akadémia B: Sági – Vincze (Jójárt), Kiss, Suhajda, Angeli (Varga) – Torda, Papp – Kovács Zs. (Szabó), Kovács P., Mészáros – Kelemen. Edző: Jenei Péter.
Gól: Kelemen (4), Torda, Kovács P.

Jenei Péter: - A mérkőzés végkimenetele már az első perctől egyértelmű volt. Vezetésünk után azonban az ellenfél óriási védelmi hibánkat kihasználva egyenlíteni tudott. Ezt gyorsan javítani kell, hogy legközelebb ilyen ne fordulhasson elő. A mérkőzésen szokásunkhoz híven helyzetek sokaságát dolgoztuk ki, és sajnos hagytuk is ki. A hat szerzett gól ellenére a helyzetkihasználásunk hagyott kívánni valót maga után. Ez a komolyabb mérkőzéseken könnyen megbosszulhatja magát!

Az U17-es és U19-es csapatunkra legközelebb a DAFC Szeged csapata vár, Ioan Patrascu fiai április 7-én 9 órától, míg az U19-esek 12 órától játszanak a SZVSE-pályán.


Hozzászólások:
2019/2020
Merkantil Bank Liga NB II.
ma, 19:00
GYIRMÓT FC GYŐR/SZEGED-CSANÁD GROSICS
ALCUFER Stadion
2019/2020 - Merkantil Bank Liga NB II.
#csapat nevepont
01. WKW ETO FC GYŐR 9
02. AQVITAL FC CSÁKVÁR 9
03. BUDAFOKI MTE 6
04. BÉKÉSCSABA 1912 ELŐRE 6
05. DUNA ASZFALT TLC 6
06. SZOLNOKI MÁV FC 6
07. DOROGI FC 6
08. BFC SIÓFOK 5
09. MTK BUDAPEST 4
10. BUDAÖRS 4
11. KAZINCBARCIKA 4
12. SOROKSÁR SC 4
13. SZEGED-CSANÁD GROSICS 4
14. VASAS FC 3
15. NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 3
16. SZOMBATHELYI HALADÁS 3
17. BALMAZ KAMILLA GYÓGYFÜRDŐ 1
18. GYIRMÓT FC GYŐR 1
19. FC AJKA 0
20. VÁC FC 0

Partnereink